Νέο εθνικό ρεκόρ για την αγορά στοιχήματος του New Jersey

H αγορά στοιχήματος του New Jersey αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη στις ΗΠΑ, έχοντας πάρει τα ηνία από εκείνη της Nevada, και το απέδειξε για μια ακόμη φορά, ξεπερνώντας ένα νέο εθνικό ρεκόρ. Η αγορά της Πολιτείας είναι πλέον η μόνη που έχει καταφέρει να ξεπεράσει το φράγμα των 900 εκατομμυρίων δολαρίων σε τζίρο, κατά τη διάρκεια ενός μήνα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ρυθμιστικής Αρχής NJDGE, ο τζίρος της αγοράς για το Νοέμβριο του 2020 ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, όχι μόνο για τα δεδομένα της Πολιτείας, αλλά ολόκληρης της χώρας, αφού άγγιξε τα 931,6 εκατομμύρια δολάρια. Το εν λόγω ρεκόρ ξεπερνά κατά πολύ το αντίστοιχο της Nevada, που σημείωσε τον μεγαλύτερο τζίρο της ιστορίας της τον Οκτώβριο του 2020, με 659,9 εκατομμύρια δολάρια.

 

Το νέο ρεκόρ της αγοράς του New Jersey

Σύμφωνα με την NJDGE, ο τζίρος της αγοράς στοιχήματος του New Jersey άγγιξε τα 931,6 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση κατά 16%, σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2020, και αύξηση 65,7%, σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2019.

Το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό αυτού του τζίρου προέρχεται από το online στοίχημα. Συγκεκριμένα, ο online τομέας σημείωσε τζίρο 872,1 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα στο Νοέμβριο, ενώ ο τομέας του επίγειου στοιχήματος 60 εκατομμυρίων δολαρίων. Η διαφορά αυτή είναι απόλυτα λογική, καθώς οι παίχτες αποφεύγουν τα επίγεια παιχνίδια, εξαιτίας της πανδημίας.

Όσο για το δημοφιλέστερο άθλημα για τους παίχτες του στοιχήματος στο New Jersey, αυτό είναι το αμερικανικό ποδόσφαιρο. Οι παίχτες στοιχημάτισαν συνολικά 433,3 εκατομμύρια δολάρια (τα οποία επίσης αποτελούν ρεκόρ), πολλά περισσότερα από τα 278,9 εκατομμύρια του Οκτωβρίου. Ακολούθησαν το χόκεϊ επί πάγου και το μπάσκετ, τα οποία, όμως, δεν είχαν την ανάλογη αγωνιστική δράση μέσα στο Νοέμβριο.

Ο τεράστιος τζίρος που σημειώθηκε στην αγορά στοιχήματος του New Jersey, τέλος, βοήθησε την Πολιτεία να ξεπεράσει ένα ακόμα ρεκόρ. Συγκεκριμένα, το New Jersey είναι η πρώτη Πολιτεία που είδε τον συνολικό τζίρο του 2020 να ξεπερνά τα 5 δις δολάρια. Πέρσι, τέτοια εποχή, ο τζίρος ήταν περίπου κατά 1 δις χαμηλότερος.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.