Δωρεάν στοιχήματα στο EURO 2016 από την Paddy Power

To ΕURO 2016 ξεκινά σε λίγες ημέρες και ήδη τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power μπορούν να στοιχηματίσουν στις μακροπρόθεσμες αγορές που αφορούν στην ολοκλήρωση της διοργάνωσης. Μια τέτοια αγορά είναι και αυτή του κορυφαίου σκόρερ της διοργάνωσης, η οποία μπορεί να αποφέρει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους την επιλέξουν και προβλέψουν σωστά.

 

Ένα στοίχημα στη συγκεκριμένη αγορά, όμως, μπορεί να αποφέρει και δωρεάν στοιχήματα στα μέλη της Paddy Power. Τα στοιχήματα αυτά θα έχουν αξία 5 ευρώ και θα μπορούν να τα εξασφαλίσουν όσοι στοιχηματίσουν τουλάχιστον 25 ευρώ στον παίχτη που θεωρούν πως θα αναδειχθεί ο κορυφαίος σκόρερ του EURO 2016.

 

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά της Paddy Power υπόσχεται ένα δωρεάν στοίχημα 5 ευρώ σε κάθε αγώνα που θα σκοράρει ο παίχτης που επέλεξαν τα μέλη της ως πρώτο σκόρερ. Αν, για παράδειγμα, κάποιος στοιχηματίσει στον Κριστιάνο Ρονάλντο, θα κερδίζει ένα δωρεάν στοίχημα 5 ευρώ, σε κάθε αγώνα που θα σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ.

 

Από την προσφορά, βέβαια, εξαιρούνται τα αυτογκόλ και τα γκολ που θα επιτυγχάνονται στη διαδικασία των πέναλτι. Κάθε γκολ κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα, όμως, θα συμμετέχει στην προσφορά. Επιπλέον, κάθε παίχτης θα μπορεί να συμμετάσχει στην προσφορά με παραπάνω από ένα στοιχήματα, αρκεί να επιλέξει κάποιον διαφορετικό παίχτη στην αγορά του κορυφαίου σκόρερ, έως και στις 10 Ιουνίου.

 

Τα δωρεάν στοιχήματα που θα εξασφαλίζουν οι παίχτες από την προσφορά της Paddy Power,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, θα έχουν ισχύ εφτά ημερών και θα μπορούν να τοποθετηθούν αποκλειστικά σε αγώνες ποδοσφαίρου. Και, φυσικά, θα προσφέρουν στους παίχτες τη δυνατότητα να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, κατά τη διάρκεια του EURO 2016.

Σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power ανακοινώνει συμφέρουσες προσφορές για τα μέλη της.Έτσι ύστερα από το Champions League που πρόσφερε δωρεάν στοιχήματα σειρά τώρα έχει το EURO.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία