Στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet: Ανταμοιβές στα live στοιχήματα του Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα

Οι περισσότερες προσφορές** που θα συναντήσει κανείς σήμερα στις στοιχηματικές εταιρίες αφορούν στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της ημέρας: τον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα. Μία από αυτές τις προσφορές**, μάλιστα, υπόσχεται να ανταμείψει τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα, είτε κερδίσουν είτε χάσουν!

Πρόκειται για μια προσφορά** της νόμιμης στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, η οποία ισχύει για τα live στοιχήματα που θα τοποθετήσουν σήμερα οι παίχτες στον αγώνα. Χάρη σε αυτή την προσφορά**, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα δικαιούνται μια ανταμοιβή, που μπορεί έπειτα να τους αποφέρει κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς**

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της Novibet θα πρέπει να περιμένουν την έναρξη του Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα, πριν στοιχηματίσουν. Έπειτα, θα πρέπει να συντονιστούν στο live και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό ή παρολί στοίχημα στον αγώνα, αξίας 10 ευρώ και άνω, σε σημεία με απόδοση τουλάχιστον 1.50.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα έχουν καλύψει όλες τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και θα έχουν εξασφαλίσει την ανταμοιβή που μοιράζει η Novibet, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Με άλλα λόγια, χαμένα και κερδισμένα στοιχήματα θα αποφέρουν την ανταμοιβή.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς**

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά** και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Η αξία του θα είναι συγκεκριμένη και το στοίχημα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση νέων κερδών χωρίς ρίσκο. Όσοι, μάλιστα, τοποθετήσουν το συγκεκριμένο στοίχημα και κερδίσουν θα εξασφαλίσουν μετρητά και όχι πριμ, που απαιτεί τζιράρισμα της αξίας του.

Τέλος να σημειώσουμε πως η Novibet προσφέρει τον αγώνα Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα με 0% γκανιότα* για τα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία