Δωρεάν στοιχήματα στο EURO από την Titanbet

Η εταιρία στοιχημάτων Titanbet παρακολουθεί στενά τους αγώνες του EURO 2016 που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στη Γαλλία και ωθεί και τα μέλη της να κάνουν το ίδιο, χάρη στη νέα της προσφορά. Πέρα από το να καλύπτει κάθε αγώνα της διοργάνωσης, με δεκάδες στοιχηματικές αγορές στον καθένα, η ιστοσελίδα του στοιχήματος φροντίζει να δίνει ένα παραπάνω κίνητρο στους λάτρεις του ποδοσφαίρου, ώστε να στοιχηματίσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες.

 

Η νέα προσφορά της Titanbet, λοιπόν, υπόσχεται δωρεάν στοιχήματα στους παίχτες που θα τοποθετήσουν αρκετά στοιχήματα στο EURO και τους προσφέρει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η Titanbet υπόσχεται ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 10 ευρώ, για κάθε 10 στοιχήματα που θα τοποθετούν τα μέλη της στους αγώνες του EURO. Για να το δικαιούνται, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν 10 μονά στοιχήματα, αξίας 10 ευρώ τουλάχιστον το καθένα, στους αγώνες της διοργάνωσης. Καθένα από αυτά τα στοιχήματα, μάλιστα, θα πρέπει να τοποθετηθεί σε σημείο με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Ανεξάρτητα από το αν τα στοιχήματα αυτά κερδίσουν ή χάσουν, οι παίχτες που τα τοποθέτησαν θα κερδίσουν ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 10 ευρώ. Και, αν τοποθετήσουν άλλα 10 τέτοια στοιχήματα, θα κερδίσουν ένα ακόμη, αμέσως μόλις τα στοιχήματά τους διευθετηθούν. Τα δωρεάν στοιχήματα που θα εξασφαλίσουν, τέλος, θα μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιονδήποτε από τους αγώνες του EURO, αρκεί να αφορούν σε σημεία με μέγιστη απόδοση το 8.00.

 

Στην προσφορά δε θα συμμετάσχουν τα στοιχήματα που έχουν κλείσει πρόωρα, μέσω της υπηρεσίας cash out. Και όσοι εξασφαλίσουν τα δωρεάν στοιχήματα που υπόσχεται η Titanbet θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, αυτή τη φορά χωρίς καθόλου ρίσκο.

 

H Titanbet είναι από τις νέες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου μιας και ιδρύθηκε το 2010, επιπλέον δεν ανήκει στις νόμιμες της Ελλάδος καθώς δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Titanbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Titanbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία