Ανταμείβει τα live στοιχήματα στη Euroleague η εταιρεία στοιχήματος Novibet

Οι ομάδες μπάσκετ που συμμετέχουν στη Euroleague αναλαμβάνουν ξανά από σήμερα τις υποχρεώσεις τους και υπόσχονται θέαμα, συγκινήσεις και κέρδη σε όσους αποφασίσουν να στοιχηματίσουν στους αγώνες τους. Οι παίχτες έχουν αρκετές επιλογές στοιχηματισμού σήμερα και αύριο, αλλά όσοι αποφασίσουν να στοιχηματίσουν σήμερα μέσω της εταιρίας στοιχήματος Novibet και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους κατά τη διάρκεια των αγώνων θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και ανταμοιβές.

Η νέα προσφορά** της Novibet, άλλωστε, υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα live στοιχήματα στους αγώνες της Euroleague με μια σειρά από στοιχήματα χωρίς ρίσκο.

 

Τι θα κερδίσουν οι παίχτες από τη νέα προσφορά**;

Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά** και θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων της Euroleague θα εξασφαλίσουν ένα από τα τρία στοιχήματα χωρίς ρίσκο που μοιράζει η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet.

Τα τρία στοιχήματα έχουν διαφορετική αξία και θα τα κερδίσουν όλοι όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά**, ανάλογα με την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν στο live. Συγκεκριμένα, όσοι στοιχηματίσουν 10-24,99 ευρώ θα κερδίσουν ένα στοίχημα μικρότερης αξίας, όσοι στοιχηματίσουν 25-49,99 ευρώ θα κερδίσουν ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι στοιχηματίσουν 50 ευρώ και άνω θα κερδίσουν ένα στοίχημα μεγαλύτερης αξίας.

 

Πώς θα συμμετάσχουν οι παίχτες στην προσφορά**;

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τις ανταμοιβές που υπόσχεται να μοιράσει η στοιχηματική εταιρία Novibet είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τρία μονά στοιχήματα στο live των σημερινών αγώνων της Euroleague. Τα στοιχήματα θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω. Συνολικά, όμως, οι αποδόσεις τους θα πρέπει να ξεπερνούν το 5.00.

Εφόσον τα τοποθετήσουν, μάλιστα, δε θα έχει καμία σημασία το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Ανεξάρτητα από την τύχη των στοιχημάτων, θα κερδίσουν την ανταμοιβή που υπόσχεται η στοιχηματική εταιρία Novibet.

Εμείς να σας θυμίσουμε ότι για σήμερα η Novibet η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος έχει ανακοινώσει και την προσφορά** της 0% γκανιότας* στον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Άρσεναλ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία