Παρολί με μειωμένο ρίσκο σήμερα στην εταιρεία στοιχημάτων Mybet

Με λίγο ψάξιμο παραπάνω, οι παίχτες του στοιχήματος θα βρουν αρκετές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στοιχηματισμού στο σημερινό πρόγραμμα ποδοσφαίρου. Μεταξύ άλλων, άλλωστε, αγωνίζονται σήμερα στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν ομάδες από διάφορα μέρη της Ευρώπης, διεκδικώντας την πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι παίχτες του στοιχήματος, λοιπόν, μπορούν να στοιχηματίσουν σε αυτές τις ομάδες και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με το ρίσκο που είναι διατεθειμένοι να πάρουν.

Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, το ρίσκο μπορεί να μειωθεί μέσω κάποιας προσφοράς. Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα στην εταιρεία στοιχηματισμού Mybet, η οποία ανακοίνωσε μια προσφορά ειδικά για όσους τοποθετήσουν παρολί στους σημερινούς αγώνες των προκριματικών του Champions League.

 

Μειωμένο ρίσκο στα παρολί

Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν την προσφορά της Mybet θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν παρολί με μειωμένο ρίσκο. Στην περίπτωση που τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους και χάσουν για μία λανθασμένη, τότε θα είναι σε θέση να εξασφαλίσουν μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού και να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη.

Η δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα έχει αξία ίση με το 50% του χαμένου παρολί (έως ένα συγκεκριμένο ποσό) και ισχύ τριών ημερών. Και, χάρη σε αυτό, οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι θέλουν να τοποθετήσουν παρολί μειωμένου ρίσκου στα σημερινά προκριματικά του Champions League, θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν στην προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Mybet και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Αυτά μπορούν να αποτελούνται από οσαδήποτε σημεία και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Επιπλέον, μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά των σημερινών αγώνων. Ωστόσο, το παρολί θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 20 ευρώ και να αφορά σε σημεία με απόδοση 3.00 και άνω. Τέλος, θα πρέπει να τοποθετηθεί έως τις 23:30 απόψε.

Εφόσον, λοιπόν, ένα τέτοιο παρολί χάσει, εξαιτίας μιας λανθασμένης πρόβλεψης, οι παίχτες θα κερδίσουν τη δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού που υπόσχεται η προσφορά.

Το παρολί με το μειωμένο ρίσκο μπορούν να επωφεληθούν και οι παίχτες στοιχημάτων στην Ελλάδα καθώς η Μybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία