Μειωμένο ρίσκο στο Ολλανδία-Αγγλία υπόσχεται η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Οι περισσότερες σημερινές προσφορές** της Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, περιστρέφονται γύρω από τον αγώνα της Λίγκας Εθνών ανάμεσα σε Ολλανδία και Αγγλία και τα μέλη της μπορούν να εκμεταλλευτούν μία ή περισσότερες ευκαιρίες, προκειμένου είτε να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη είτε να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματά τους.

Στη δεύτερη περίπτωση, οι παίχτες δεν έχουν παρά να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι και που υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Ολλανδία-Αγγλία και χάσουν. Για να μπορέσουν να διεκδικήσουν την αποζημίωση, όμως, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν στο Ολλανδία-Αγγλία με 0% γκανιότα* θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 20 ευρώ. Το ποια αγορά θα επιλέξουν δεν έχει καμία απολύτως σημασία για την προσφορά**.

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο στοίχημα, θα έχει να αντιμετωπίσει μειωμένο ρίσκο. Και, στην περίπτωση που προβλέψει λάθος και χάσει, τότε θα δικαιούται μια αποζημίωση, σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς** της ιστοσελιδας στοιχημάτων Novibet. Η αποζημίωση θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων εντός 24 ωρών και θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Και, χάρη σε αυτό το στοίχημα, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρουν ούτε ένα ευρώ από τον λογαριασμό τους.

Τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από το στοίχημα χωρίς ρίσκο, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία