Ανταμείβει τα στοιχήματα στο Europa League η Mybet

Η στοιχηματική εταιρεία Mybet δίνει στα μέλη της έναν επιπλέον λόγο για να στοιχηματίσουν στον αποψινό ημιτελικό του Europa League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Θέλτα. Ο εν λόγω αγώνας διεξάγεται απόψε στις 22:05 και η Mybet προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού σε όσους ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε προβλέψεις. Μία από τις ευκαιρίες, όμως, έρχεται με τη μορφή προσφοράς και υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Θέλτα.

Τη συγκεκριμένη ανταμοιβή θα δικαιούνται όσοι εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Mybet και τοποθετήσουν νικητήρια στοιχήματα στον αγώνα.

 

Ανταμοιβή για τα νικητήρια στοιχήματα

Αναλυτικότερα, η Mybet υπόσχεται να ανταμείψει τα μέλη της που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό αγώνα, δίνοντάς τους μία ακόμη ευκαιρία να στοιχηματίσουν και να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Όσοι, λοιπόν, συμμετάσχουν στην προσφορά, θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα τις επόμενες ημέρες.

Το στοίχημα που θα κερδίσουν θα έχει αξία ίση με αυτή του στοιχήματος που θα έχουν τοποθετήσει σήμερα στον αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Θέλτα και θα έχει ισχύ τριών ημερών. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, θα μπορούν να το τοποθετήσουν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός και να διεκδικήσουν νέα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για το ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Πριν τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, οι παίχτες θα πρέπει να εγγραφούν στην προσφορά και έπειτα να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους, μέσω ενός στοιχήματος αξίας 10 ευρώ. Το στοίχημα θα μπορεί να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα ή κατά τη διάρκειά του και να αφορά σε οποιαδήποτε αγορά. Ωστόσο, το σημείο που θα επιλέξουν οι παίχτες θα πρέπει να έχει απόδοση 1.70 και άνω. Τέλος, είναι απαραίτητο το στοίχημα να αποτελείται από σωστή πρόβλεψη και να κερδίσει.

Μαζί με τα κέρδη τους, λοιπόν, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν και την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα τις επόμενες ημέρες, χωρίς να ρισκάρουν τα χρήματα που βρίσκονται στον λογαριασμό τους.

H Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και αυτήν την προσφορά της έχει καθιερώσει και κάθε Δευτέρα προσφέροντας στα μέλη της δωρεάν στοιχήματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία