Οι προσφορές της Sportingbet για το Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού

Η εταιρία στοιχημάτων Sportingbet ανακοινώνει καθημερινά προσφορές για συγκεκριμένους αγώνες του Μουντιάλ και, όπως είναι φυσικό, οι ημέρες κατά τις οποίες αγωνίζεται η εθνική Ελλάδας είναι αυτές που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όχι μόνο για αυτούς που επιθυμούν να στοιχηματίσουν σε αυτή, αλλά και για όσους επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τις ειδικές αυτές προσφορές.

 

Τα μέλη της Sportingbet, λοιπόν, που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Ελλάδα και Ακτή Ελεφαντοστού (ο οποίος διεξάγεται απόψε, στις 11 το βράδυ) μπορούν να εκμεταλλευτούν συνολικά τρεις προσφορές, οι οποίες μπορούν είτε να αυξήσουν τα κέρδη τους είτε να μειώσουν το ρίσκο κάθε στοιχήματος. Σύμφωνα με τη Sportingbet,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν μπόνους επί των κερδών, δωρεάν στοιχήματα και επιστροφή χρημάτων.

 

Όσοι, λοιπόν, καταθέσουν σήμερα ένα δελτίο στοιχήματος και συμπεριλάβουν σε αυτό τουλάχιστον μία αγορά του αγώνα της εθνικής μας θα δουν τα κέρδη τους να αυξάνονται, χάρη στο bonus 5%. Το συγκεκριμένο μπόνους ισχύει για όλες τις αγορές, καθώς και για το live στοίχημα, ενώ θα αυξήσει τα κέρδη του δελτίου, ακόμη κι αν πρόκειται για παρολί. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, θα πρέπει όλα τα σημεία να διευθετούνται σήμερα.

 

Όσοι χάσουν, από την άλλη, μπορεί να ανήκουν στην κατηγορία παιχτών που δικαιούνται 100% επιστροφή των χρημάτων τους. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για όσους στοιχηματίσουν στις στοιχηματικές αγορές του ακριβούς σκορ, του πρώτου σκόρερ και του scorecast. Αυτοί θα λάβουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα, εφόσον η Ελλάδα δεχθεί δύο γκολ στον αποψινό αγώνα.

 

Τέλος, αν η Ελλάδα φανεί πιο τυχερή και καταφέρει, μάλιστα, να σκοράρει, θα χαρίσει δωρεάν στοιχήματα σε ορισμένους παίχτες για κάθε της γκολ. Προκειμένου να διεκδικήσουν αυτά τα στοιχήματα των 5 ευρώ, τα μέλη της Sportingbet θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα, αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ και σε απόδοση τουλάχιστον 1.40, πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Όσοι παίχτες, λοιπόν, σκόπευαν να στοιχηματίσουν στον καθοριστικό αποψινό αγώνα της εθνικής μας μπορούν να εκμεταλλευτούν μία ή όλες τις σχετικές προσφορές της Sportingbet και να αυξήσουν τα κέρδη τους ή να μειώσουν το ρίσκο.

Ο προηγούμενος αγώνας της εθνικής μας ομάδας ήταν με την Ιαπωνία και η Sportingbet τρεις προσφορές.

 



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία