Στοιχηματική εταιρεία Mybet: Ενισχυμένη αξία στους σκόρερ του Τότεναμ-Ντόρτμουντ

Το Champions League υπόσχεται να προσφέρει και σήμερα θέαμα και γκολ, αλλά και δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες που θα επιλέξουν τους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου στον κόσμο. Ανεξάρτητα από τις στοιχηματικές αγορές που προτιμούν, οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

Κάποιοι αγώνες, βέβαια, αλλά και κάποιες στοιχηματικές αγορές, ξεχωρίζουν, χάρη στο γεγονός ότι αποτελούν αντικείμενο των προσφορών στις εταιρίες στοιχημάτων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Mybet, η οποία ενισχύει την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στους σκόρερ του αποψινού αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Τότεναμ και Ντόρτμουντ.

 

Η προσφορά της Mybet για το Τότεναμ-Ντόρτμουντ

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet υπόσχεται να ενισχύσει την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στον αποψινό αγώνα του Champions League, ανταμείβοντας κάποια από αυτά με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Συγκεκριμένα, η προσφορά αφορά στα στοιχήματα που αφορούν στους σκόρερ οποιασδήποτε στιγμής του αγώνα και υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες με ισόποσα στοιχήματα χωρίς ρίσκο, συγκεκριμένης αξίας.

Τα στοιχήματα αυτά θα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιηθούν τις επόμενες τρεις ημέρες, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Ακόμη κι αν χάσουν, όμως, το υπόλοιπο του λογαριασμού των παιχτών δε θα μειωθεί.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται η εταιρεία στοιχηματισμού Mybet θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν στην προσφορά, έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, πριν τις 21:45 που ξεκινά ο αγώνας. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά και να αφορούν στην αγορά του σκόρερ οποιασδήποτε στιγμής του αγώνα ανάμεσα σε Τότεναμ και Ντόρτμουντ. Επιπλέον, θα πρέπει να αφορούν σε σημείο με απόδοση 1.70 και άνω. Τέλος, δεν έχει σημασία αν θα κερδίσουν ή όχι, αφού θα εξασφαλίσουν στους παίχτες το στοίχημα χωρίς ρίσκο που δικαιούνται, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Η Mybet ακολουθεί το Champions League ανακοινώνοντας συνεχώς προσφορές στα μέλη της, χτες για παράδειγμα ανακοίνωσε παρολί μειωμένου ρίσκο για τους αγώνες ενώ σήμερα δωρεάν στοιχήματα για όσα μέλη της στοιχηματίσουν στους σημερινούς σκόρερ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία