Επιπλέον κέρδη χωρίς ρίσκο στην στοιχηματική εταιρεία Mybet

Οι παίχτες που θα αποφασίσουν να στοιχηματίσουν σήμερα στο ποδόσφαιρο, δεν έχουν στη διάθεσή τους τις κορυφαίες επιλογές άλλων ημερών, αλλά μπορούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, επικεντρωμένοι σε ενδιαφέροντες (από στοιχηματικής άποψης αγώνες). Παράλληλα, μπορούν να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού Mybet και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν επιπλέον χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Η νέα προσφορά της Mybet υπόσχεται να χαρίσει στους παίχτες μία ακόμη ευκαιρία στοιχηματισμού, η οποία δε θα τους κοστίσει ούτε ένα σεντ από τα χρήματα που διατηρούν στον λογαριασμό τους, ακόμη κι αν χάσουν. Αν, όμως, κερδίσουν, θα αυξήσουν ακόμη περισσότερο το υπόλοιπό τους.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Mybet θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή και έπειτα να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στο ποδόσφαιρο. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να είναι μονό και να αφορά σε οποιονδήποτε από τους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Επιπλέον, θα πρέπει να έχει αξία 10 ευρώ και να αφορά σε σημείο με απόδοση 2.00 και άνω.

Τέλος, βασική προϋπόθεση είναι να κερδίσει το στοίχημα και να αποφέρει κέρδη στον παίχτη που το τοποθέτησε. Σε περίπτωση που η πρόβλεψη του στοιχήματος είναι λανθασμένη, οι παίχτες δε δικαιούνται περαιτέρω συμμετοχή στην προσφορά.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και κερδίσουν θα δικαιούνται μία ακόμη ευκαιρία, ώστε να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη χωρίς ρίσκο. Η Mybet θα μεταφέρει στον λογαριασμό τους ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με το 50% του κερδισμένου τους στοιχήματος. Και το νέο αυτό στοίχημα θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός των επόμενων τριών ημερών και να αποφέρει κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Δικαίωμα στην προσφορά έχουν και οι Έλληνες παίχτες στοιχημάτων μιας και η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία