Δωρεάν στοίχημα στα εικονικά αθλήματα της Betbright

Η Betbright προσφέρει χιλιάδες επιλογές στα μέλη της, τα οποία μπορούν να στοιχηματίσουν καθημερινά σε εκατοντάδες γεγονότα. Στην ιστοσελίδα της, άλλωστε, όχι μόνο καλύπτονται οι πραγματικοί αγώνες που διεξάγονται καθημερινά σε ολόκληρο τον κόσμο, σε αθλήματα περισσότερο ή λιγότερο δημοφιλή, αλλά διεξάγονται επίσης εικονικοί αγώνες σε τέσσερα αθλήματα: στο ποδόσφαιρο, στο τένις, στις ιπποδρομίες και στις κυνοδρομίες.

 

Οι εικονικοί αγώνες που διεξάγονται στα τέσσερα αυτά αθλήματα δεν προσφέρουν στους παίχτες μόνον την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, στοιχηματίζοντας σε δεκάδες γεγονότα καθημερινά, αλλά και να εκμεταλλευτούν κάποιες προσφορές. Η πιο πρόσφατη από αυτές, μάλιστα, υπόσχεται στους λάτρεις των εικονικών αθλημάτων ένα δωρεάν στοίχημα κάθε Πέμπτη.

 

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που τοποθετούν στοιχήματα στο εικονικό ποδόσφαιρο, στο εικονικό τένις, στις εικονικές ιπποδρομίες και στις εικονικές κυνοδρομίες θα μπορούν κάθε εβδομάδα να κερδίζουν ένα δωρεάν στοίχημα 5 ευρώ. Και για να κερδίσουν το στοίχημα αυτό, θα πρέπει να τοποθετούν στοιχήματα κατά τη διάρκεια της Τετάρτης.

 

Κάθε παίχτης, λοιπόν, θα πρέπει να τοποθετεί τουλάχιστον πέντε στοιχήματα σε έναν ή περισσότερους αγώνες που διεξάγονται κατά τη διάρκεια της Τετάρτης. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά, να έχουν αξία 5 ευρώ και άνω το καθένα και να έχουν τοποθετηθεί σε σημείο με απόδοση τουλάχιστον 2.00. Ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή χάσουν, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν στον παίχτη που τα τοποθέτησε ένα δωρεάν στοίχημα 5 ευρώ.

 

Το στοίχημα αυτό θα μπορεί να τοποθετηθεί την επόμενη ημέρα σε οποιονδήποτε από τους αγώνες των τεσσάρων εικονικών αθλημάτων που διεξάγει η Betbright. Και, όπως είναι φυσικό, τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από τις προβλέψεις των παιχτών θα είναι πραγματικά και θα έχουν έρθει χωρίς ρίσκο.

 

H Betbright δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας καθώς δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία