Ο Λεβαντόφσκι ανταμείβει τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Mybet!

O Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι και οι υπόλοιποι παίχτες της Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζουν σήμερα τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε έναν πρόωρο τελικό του Champions League, με σκοπό την πρόκριση. Παράλληλα, η στοιχηματική εταιρία Mybet έχει μάλλον επιλέξει πλευρά (κυρίως λόγω… καταγωγής) και έχει ήδη ανακοινώσει και την αντίστοιχη προσφορά για όσα μέλη της εμπιστευτούν τον επιθετικό της Μπάγερν. Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε θα ανταμείψει όσους προβλέψουν πως ο Λεβαντόφσκι θα πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ στη σημερινή αναμέτρηση του Champions League.

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της Mybet θα ανταμείψει όσους τοποθετήσουν ένα στοίχημα στην αγορά του να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αρκεί να καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Ανταμοιβές στην αγορά του σκόρερ οποιασδήποτε στιγμής

Η προσφορά της Mybet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, θα ανταμείψει ουσιαστικά όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην επιλεγμένη αγορά και εμπιστευθούν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Εφόσον, μάλιστα, εγγραφούν στην προσφορά και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, οι παίχτες θα κερδίσουν ανεξάρτητα από το αν ο επιθετικός της Μπάγερν σκοράρει ή όχι. Το πώς θα διευθετηθεί το στοίχημά τους δεν έχει καμία σημασία, αρκεί να καλύψουν τους όρους της προσφοράς.

 

Στοίχημα χωρίς ρίσκο για ακόμη περισσότερα κέρδη

Όσοι, λοιπόν, καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθεί το στοίχημά τους. Η ανταμοιβή αυτή θα έχει τη μορφή ενός στοιχήματος χωρίς ρίσκο, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις επόμενες τρεις ημέρες, σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς να ρισκάρουν τα χρήματα του λογαριασμού τους. Το στοίχημα, τέλος, θα έχει αξία ίση με το 50% του στοιχήματος που θα έχουν τοποθετήσει οι παίχτες στο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Λεβαντόφσκι, έως ένα συγκεκριμένο όριο.

Και στον πρώτο αγώνα μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου με τη Ρεάλ Μαδρίτης η Mybet είχε επιλέξει την προσφορά της ανταμοιβής σε όσα μέλη της θα στοιχημάτιζαν στους σκόρερ της αναμέτρησης.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία