Ανταμείβει τα στοιχήματα στα πλέι-οφ του NHL η εταιρία στοιχήματος Mybet

Η Mybet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, έχει το βλέμμα της στραμμένο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στα παγωμένα γήπεδα του χόκεϊ επί πάγου των ΗΠΑ, εκεί που συνεχίζονται τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος NHL στο χόκεϊ επί πάγου. Και τα μέλη της που κάνουν ακριβώς το ίδιο και σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Vegas Golden Knights και Washington Capitals μπορούν να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη με τις προβλέψεις τους, αλλά και μια ανταμοιβή, η οποία θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς όμως να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Η νέα προσφορά της Mybet ισχύει για τον αγώνα ανάμεσα σε Golden Knights και Capitals που διεξάγεται τα ξημερώματα της Τρίτης και μπορεί να αποφέρει στους παίχτες ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, προκειμένου να διεκδικήσουν νέα κέρδη.

 

Η προσφορά της Mybet στο χόκεϊ επί πάγου

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Mybet είναι να εγγραφούν εγκαίρως στην προσφορά και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Εφόσον καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς (αφορούν στο ύψος της αξίας και των αποδόσεων των στοιχημάτων), θα δικαιούνται την ανταμοιβή, ανεξάρτητα από την τύχη των στοιχημάτων τους. Με άλλα λόγια, αν τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα χάσουν ή κερδίσουν.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά θα έχει τη μορφή ενός στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσει κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Και μπορεί σήμερα η Mybet να χαρίζει στοίχημα στα μέλη της για συγκεκριμένο αγώνα, αλλά πριν λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει προσφορά για όλους τους αγώνες των πλέι-οφ του NHL.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία