Ανταμείβει τα σημερινά παρολί η στοιχηματική εταιρεία Novibet

Οι παίχτες που θέλουν να τοποθετήσουν σήμερα παρολί στοιχήματα έχουν αρκετές επιλογές, ειδικά στο ποδόσφαιρο. Μεταξύ άλλων, άλλωστε, διεξάγονται σήμερα και αγώνες του Champions League. Οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική εταιρεία Novibet, όμως, έχουν έναν ακόμη λόγο να τοποθετήσουν σήμερα παρολί, καθώς οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν μια νέα προσφορά**. Χάρη σε αυτή την προσφορά**, το πρώτο παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες θα τους εξασφαλίσει και μια επιπλέον ανταμοιβή.

Συγκεκριμένα, το πρώτο παρολί που θα τοποθετήσουν σήμερα, Τετάρτη, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet θα αποφέρει, όχι μόνο κέρδη, αλλά κι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Κι ενώ τα κέρδη είναι απλά πιθανά, το στοίχημα χωρίς ρίσκο είναι εξασφαλισμένο για όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο ανάλογα με την αξία του παρολί

Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να διεκδικήσει ένα από τα τρία στοιχήματα διαφορετικής αξίας που υπόσχεται να χαρίσει η Novibet. Συγκεκριμένα, όσοι τοποθετήσουν ένα παρολί αξίας 10-24,99 ευρώ θα κερδίσουν ένα στοίχημα μικρής αξίας, όσοι τοποθετήσουν ένα παρολί αξίας 25-49,99 ευρώ θα κερδίσουν ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι τοποθετήσουν ένα παρολί αξίας 50 ευρώ και άνω θα κερδίσουν ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά**

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της εταιρείας στοιχημάτων Novibet θα πρέπει να τοποθετήσουν σήμερα το κατάλληλο στοίχημα, σε οποιουσδήποτε αγώνες επιθυμούν. Θα πρέπει, όμως, να τοποθετήσουν παρολί τουλάχιστον τεσσάρων σημείων, με απόδοση 1.50 ανά σημείο. Επιπλέον, το παρολί τους θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να τοποθετηθεί πριν την έναρξη των αγώνων.

Αυτές είναι οι βασικές προϋποθέσεις της προσφοράς**. Ωστόσο, από αυτή εξαιρούνται τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν με χρήματα από πριμ ή άλλες προσφορές**, καθώς και όσα αφορούν σε αγορές με 0% γκανιότα* (όπως αυτή του 1Χ2 στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Ρεάλ).

H Novibet δεν είναι η μοναδική από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος που ανακοίνωσε προσφορά** για παρολί για τους αγώνες του Champion League και η Mybet αποφάσισε να ανταμείψει όσα μέλη της στοιχηματίσουν παρολί στους αγώνες του.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία