Δωρεάν στοιχήματα στους σκόρερ της Premier League από την Paddy Power

Η αγγλική Premier League δεν έχει ακόμη ξεκινήσει, ωστόσο, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Paddy Power έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στις μακροχρόνιες αγορές, προβλέποντας από τώρα την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στη σεζόν 2015-2016, τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης και άλλες πτυχές.

 

Επιλέγοντας να στοιχηματίσουν στον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης, όμως, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν, όχι μόνο τα κέρδη που θα εισπράξουν αν προβλέψουν σωστά, αλλά και μια σειρά από δωρεάν στοιχήματα, τα οποία θα τους επιτρέπουν να διεκδικούν επιπλέον κέρδη, χωρίς ρίσκο!

 

Αναλυτικότερα, η Paddy Power υπόσχεται μια σειρά από δωρεάν στοιχήματα σε όσους στοιχηματίσουν τώρα στον πρώτο σκόρερ της Premier League για τη σεζόν 2015-2016. Εφόσον κάποιος επιλέξει έναν ποδοσφαιριστή και στοιχηματίσει μακροχρόνια σε αυτόν, θα κερδίζει ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 2 ευρώ, για κάθε γκολ που θα σκοράρει κατά τη διάρκεια της σεζόν.

 

Προκειμένου να δικαιούνται οι παίχτες τα δωρεάν αυτά στοιχήματα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μακροχρόνιο στοίχημα στην αγορά του πρώτου σκόρερ της Premier League, έως και στις 8 Αυγούστου. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να είναι μονό και να έχει αξία τουλάχιστον 20 ευρώ. Αφού το τοποθετήσουν, λοιπόν, μόλις ξεκινήσει η νέα σεζόν της Premier League θα κερδίζουν ένα δωρεάν στοίχημα 2 ευρώ για κάθε γκολ που θα πετυχαίνει ο ποδοσφαιριστής που έχουν επιλέξει (τα αυτογκόλ εξαιρούνται από την προσφορά).

 

Κάθε παίχτης μπορεί να τοποθετήσει το στοίχημά του από τον υπολογιστή ή το κινητό του και να επιλέξει ακόμη και περισσότερους από έναν ποδοσφαιριστές – σε αυτή την περίπτωση, όμως, θα πρέπει να τοποθετήσει και δεύτερο στοίχημα. Τα δωρεάν στοιχήματα που θα κερδίζει με κάθε γκολ, τέλος, θα μπορούν να αξιοποιηθούν σε οποιοδήποτε άθλημα και σε οποιαδήποτε διοργάνωση και στοιχηματική αγορά, εντός εφτά ημερών από τη στιγμή που το απέκτησε.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα όπως Eurovision ,όσκαρ και άλλα!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία