Προσφορά για το Κύπελλο Γαλλίας από την στοιχηματική εταιρεία Mybet

Οι ενδιαφέρουσες διοργανώσεις στο ποδόσφαιρο είναι αρκετές σήμερα και οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να προχωρήσουν σε προβλέψεις σε κορυφαίες αναμετρήσεις και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με τα ποσά που θα ρισκάρουν και τα σημεία που θα επιλέξουν. Οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική εταιρία Mybet, όμως, μπορούν να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα, εκμεταλλευόμενοι κάποιες από τις σημερινές της προσφορές.

Μια τέτοια αφορά και στο Κύπελλο Γαλλίας και στους αγώνες της διοργάνωσης που διεξάγονται σήμερα. Χάρη σε μια νέα προσφορά της Mybet, όσοι στοιχηματίσουν στους σημερινούς αγώνες του Κυπέλλου Γαλλίας θα μπορούν να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια συμφέρουσα ανταμοιβή.

 

Στοιχήματα με ανταμοιβές στο Κύπελλο Γαλλίας

Αναλυτικότερα, όσοι εγγραφούν στην προσφορά της Mybet και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες του Κυπέλλου Γαλλίας θα μπορούν να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα θα δικαιούνται εφόσον τοποθετήσουν μονά και παρολί στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες της διοργάνωσης, συνολικής αξίας 20 ευρώ. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να συνοδεύονται από απόδοση 2.00 και άνω, αλλά μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Επίσης, οι παίχτες θα δικαιούνται την ανταμοιβή τους μόλις τα τοποθετήσουν, ανεξάρτητα από την διευθέτησή τους.

 

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς της Mybet

Όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά της Mybet και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα θα έχει αξία ίση με το 50% των στοιχημάτων που τοποθέτησαν στο πλαίσιο της προσφοράς (έως ένα όριο) και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, τις επόμενες τρεις ημέρες, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και για σήμερα έχει ανακοινώσει προσφορά και για τον ελληνικό Κύπελλο και τον αγώνα Ολυμπιακός -ΑΕΚ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία