Στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet: Live στοιχήματα με ανταμοιβές στο μπάσκετ

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα προσφέρει αρκετές επιλογές στοιχηματισμού και για όσους στοιχηματίζουν στο μπάσκετ, αφού μεταξύ άλλων διεξάγονται σήμερα οι αγώνες στο Eurocup και στο Champions League και οι στοιχηματικές εταιρίες ανακοινώνουν συνεχώς συμφέρουσες προσφορές**. Ειδικά τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα στους συγκεκριμένους αγώνες, αφού η νέα προσφορά** της υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

Η νέα προσφορά** της Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες μπάσκετ με στοιχήματα χωρίς ρίσκο, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά**

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι παίχτες θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet είναι να περιμένουν να ξεκινήσουν οι αγώνες μπάσκετ της επιλογής τους και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν 4 μονά live στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες μπάσκετ, επιλέγοντας οποιαδήποτε αγορά και οποιοδήποτε σημείο. Τα στοιχήματα αυτά, όμως, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 5 ευρώ το καθένα, αλλά και να συνοδεύονται από απόδοση 1.70 και άνω.

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς** της Novibet. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, άλλωστε, θα εξασφαλίσουν αυτόματα την ανταμοιβή τους (εντός των επόμενων 24 ωρών), είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Η ανταμοιβή για τα στοιχήματα της προσφοράς**

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν όσοι καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Η αξία του, μάλιστα, θα εξαρτάται από τη συνολική αξία των στοιχημάτων που θα έχουν τοποθετήσει οι παίχτες. Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν 20-49,99 ευρώ θα κερδίσουν ένα στοίχημα μικρής αξίας, όσοι στοιχηματίσουν 50-99,99 ευρώ θα κερδίσουν ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι στοιχηματίσουν 100 ευρώ και άνω ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Εκτός από τα στοιχήματα που χαρίζει η Novibet στους αγώνες στο Eurocup και στο Champions League για σήμερα επέλεξε και τον αγώνα Φουενλαμπράδα-Σαραγόσα για την προσφορά** της 0%γκανιότας*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία