Οι προσφορές του Stoiximan για το Ελλάδα - Ιαπωνία

Απόψε το βράδυ, στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα, τα βλέμματα όλων των Ελλήνων φιλάθλων θα είναι κολλημένα στις οθόνες τους, παρακολουθώντας την προσπάθεια της εθνικής μας να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ιαπωνίας. Κάποια από αυτά τα βλέμματα, βέβαια, θα είναι ακόμη πιο… έντονα και αγχωμένα, καθώς θα ανήκουν στους παίχτες του online στοιχήματος που έχουν στοιχηματίσει μικρότερα ή μεγαλύτερα ποσά στον αγώνα και στις διάφορες πτυχές του.

 

Κάποια από αυτά τα στοιχήματα, με τη σειρά τους, θα έχουν λίγο μεγαλύτερη αξία από τα υπόλοιπα, χάρη στο γεγονός ότι οι παίχτες που τα κατέθεσαν έχουν εκμεταλλευτεί συγκεκριμένες προσφορές που τους παρέχουν οι εταιρίες στοιχημάτων. Τέτοιου είδους προσφορές, οι παίχτες θα βρουν και στην ιστοσελίδα του Stoiximan, ο οποίος έχει ανακοινώσει δύο που αφορούν στον αποψινό αγώνα.

 

Η πρώτη από αυτές κινείται σε γνώριμα νερά για πολλά από τα μέλη της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας  Stoiximan. Πρόκειται για την διατήρηση 0% γκανιότας στον αγώνα, η οποία σημαίνει αυξημένες αποδόσεις και αυξημένα κέρδη. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως θα διατηρήσουν μηδενική γκανιότα στον αγώνα Ελλάδα - Ιαπωνία, με αποτέλεσμα όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 να δουν αυξημένες αποδόσεις. Αυξημένες αποδόσεις σημαίνουν και αυξημένα κέρδη, στην περίπτωση επιτυχίας, οπότε πολλοί είναι οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη ευκαιρία.

 

Παράλληλα, τρέχει και η δεύτερη προσφορά του Stoiximan, η οποία αφορά σε όλους τους αγώνες της εθνικής μας στο Μουντιάλ. Αφορά στα μέλη που θα καταθέσουν για πρώτη φορά χρήματα στο λογαριασμό τους και τα οποία θα κερδίσουν ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 5 ευρώ, για τον συγκεκριμένο αγώνα (και ένα ακόμη ίσης αξίας για τον αγώνα ενάντια στην Ακτή Ελεφαντοστού). Το μόνο που έχουν να κάνουν σε αυτή την περίπτωση οι δικαιούχοι είναι να προχωρήσουν στην πρώτη τους κατάθεση, αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ, και θα κερδίσουν το δωρεάν στοίχημα.

 

Προκειμένου να το ενεργοποιήσουν, βέβαια, θα πρέπει να καταθέσουν ένα στοίχημα στον ίδιο αγώνα (για παράδειγμα, στο 1Χ2, όπου η γκανιότα είναι μηδενική) και το δωρεάν στοίχημα θα εμφανιστεί στον λογαριασμό τους.

 

Συνδυάζοντας τις δύο αυτές προσφορές, λοιπόν, τα μέλη του Stoiximan μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη κι ένα ακόμη στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία