Ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet: Μειωμένο ρίσκο στο live του Γιουβέντους-Ίντερ

Η Γιουβέντους και η Ίντερ έρχονται σήμερα αντιμέτωπες στο πλαίσιο του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών και, παρόλο που πρόκειται για φιλική αναμέτρηση, ο αγώνας ξεχωρίζει σε όλα τα πρόγραμμα στις στοιχηματικές εταιρίες και αυτό χάρη στις προσφορές** που τον συνοδεύουν. Μια τέτοια προσφορά** ανακοίνωσε η Novibet και απευθύνεται σε όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν live στον αγώνα και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού.

Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet, άλλωστε, θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, στην περίπτωση που τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα και χάσουν.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς** της Novibet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε τη σημερινή προσφορά** της, καθώς και τις προϋποθέσεις που τη συνοδεύουν. Σύμφωνα με αυτές τις προϋποθέσεις, οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα στο Γιουβέντους-Ίντερ, μετά τη σέντρα του αγώνα. Το στοίχημα μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε αγορά, αλλά και σε οποιοδήποτε σημείο, αρκεί να συνοδεύεται από απόδοση 1.50 και άνω. Η αξία του, τέλος, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 20 ευρώ, προκειμένου να συμμετάσχει στην προσφορά**.

Ένα τέτοιο στοίχημα μπορεί να αποφέρει κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά. Όσοι το τοποθετήσουν, αλλά προβλέψουν λάθος, όμως, θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

Η αποζημίωση θα έχει συγκεκριμένη αξία και τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Οι παίχτες θα μπορούν έπειτα να το χρησιμοποιήσουν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Τα κέρδη που θα προκύψουν για όσους το χρησιμοποιήσουν σωστά, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, όπως συμβαίνει συνήθως με κέρδη που προκύπτουν από στοιχήματα χωρίς ρίσκο.

Να σημειώσουμε πως εκτός από την αποζημίωση σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν live στον αγώνα Γιουβέντους-Ίντερ, η Novibet ανακοίνωσε τον αγώνα και με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία