Ανταμοιβές στο live του Γιουβέντους-Μίλαν υπόσχεται η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet υποδέχεται τον αποψινό τελικό του ιταλικού Super Cup ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μίλαν με μια συμφέρουσα προσφορά**, που μπορεί να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η συγκεκριμένη προσφορά** θα ανταμείψει όσους στοιχηματίσουν live στο Γιουβέντους-Μίλαν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αρκεί να καλύψουν τους απλούς όρους που τη συνοδεύουν.

Με άλλα λόγια, τα κατάλληλα live στοιχήματα στον αγώνα μπορούν να αποφέρουν, όχι μόνο κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά, αλλά και μια ανταμοιβή σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος!

 

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά**;

Δικαίωμα συμμετοχής στη σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet έχουν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να συντονιστούν στο live του Γιουβέντους-Μίλαν και να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, αξίας 10 ευρώ και άνω στον αγώνα. Το στοίχημα αυτό μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά και σε οποιοδήποτε σημείο, αρκεί να συνοδεύεται από απόδοση τουλάχιστον 1.50.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Εξάλλου, ανάμεσα σε αυτές δε συγκαταλέγεται καμία προϋπόθεση σωστής ή λανθασμένης πρόβλεψης. Με άλλα λόγια, είτε κερδίσει είτε χάσει, το live στοίχημα που θα τοποθετήσουν στο Γιουβέντους-Μίλαν θα τους εξασφαλίσει την ανταμοιβή της προσφοράς**.

 

Η ανταμοιβή για τα live στοιχήματα του Γιουβέντους-Μίλαν

Όσοι, λοιπόν, καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, θα δικαιούνται μια ανταμοιβή. Η ανταμοιβή αυτή θα έχει τη μορφή ενός στοιχήματος χωρίς ρίσκο και θα έχει συγκεκριμένη αξία. Χάρη στο συγκεκριμένο στοίχημα οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν ούτε ένα ευρώ από τον λογαριασμό τους.

Τέλος για σήμετα η Novibet προσφέρει τον αγώνα Copa del Rey ανάμεσα σε Σεβίλλη και Αθλέτικ Μπιλμπάο με 0% γκανιότα*. Προσφορές** τις οποίες μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία