Ανταμοιβές για τα live στοιχήματα στο El Clasico από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Απόψε το βράδυ διεξάγεται το πρώτο El Clasico της χρονιάς, το ντέρμπι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης για το Copa del Rey, και τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet έχουν στη διάθεσή τους δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού, όχι μόνο πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά και κατά τη διάρκειά του. Όσοι προτιμήσουν τον δεύτερο τρόπο, μάλιστα, θα έχουν στο πλευρό τους και τη νέα προσφορά** της Novibet, η οποία θα τους ανταμείψει, είτε προβλέψουν σωστά είτε όχι.

Η νέα προσφορά** της Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης και ενισχύει σημαντικά την αξία των live στοιχημάτων στον αγώνα.

 

Η ανταμοιβή για τα live στοιχήματα στο El Clasico

Η ανταμοιβή που θα διεκδικήσουν όσοι συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της Novibet είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Οι νικητές θα κερδίσουν ένα στοίχημα συγκεκριμένης αξίας, το οποίο έπειτα θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Τα στοιχήματα που θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά** που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να συντονιστούν στο live του αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό live στοίχημα, σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, αρκεί να έχει αξία 10 ευρώ και άνω και να συνοδεύεται από απόδοση τουλάχιστον 1.50.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα εξασφαλίσουν αυτόματα την ανταμοιβή τους, ανεξάρτητα από την τύχη του δελτίου τους. Άλλωστε, είτε κερδίσουν είτε χάσουν, θα έχουν ήδη εξασφαλίσει το στοίχημα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται η Novibet.

Τέλος να πούμε πως για σήμερα η Novibet έχει επιλέξει τον αγώνα του Κυπέλλου Πορτογαλίας Μπενφίκα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την προσφορά** της 0% γκανιότας*. Μην ξεχνάτε πως όλες τις προσφορές** της Novibet μπορούν να τις επωφεληθούν και όλοι οι Έλληνες καθώς ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία