Στοίχημα χωρίς ρίσκο για το Μουντιάλ από την εταιρία στοιχήματος Mybet

Πιθανόν για κάποιους να είναι νωρίς να μιλήσουν για το Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά ήδη η ατμόσφαιρα είναι κατάλληλη, χάρη και στη διοργάνωση μιας σειράς από φιλικούς αγώνες ανάμεσα στις εθνικές ομάδες της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου. Το Μουντιάλ, μάλιστα, γίνεται ακόμη πιο επίκαιρο, χάρη στη σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχήματος Mybet, η οποία φροντίζει από τώρα να δώσει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο στην κορυφαία διοργάνωση!

Η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας, άλλωστε, αφορά στον σημερινό φιλικό αγώνα ανάμεσα σε Γερμανία και Βραζιλία. Όσοι, όμως, την εκμεταλλευτούν θα είναι σε θέση να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο στον αγώνα του Μουντιάλ ανάμεσα σε Γερμανία και Σουηδία!

 

Οι παίχτες που δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά

Στην προσφορά της Mybet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος της χώρας μας, μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, αρκεί να εγγραφούν και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό φιλικό αγώνα ανάμεσα σε Γερμανία και Βραζιλία. Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς

Η ανταμοιβή αυτή αποτελεί ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έναν συγκεκριμένο αγώνα του Μουντιάλ. Αναλυτικότερα, θα πρόκειται για ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον αγώνα των ομίλων του Μουντιάλ ανάμεσα σε Γερμανία και Σουηδία (ο αγώνας διεξάγεται στις 23 Ιουνίου του 2018), σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές. Και, χάρη στο εν λόγω στοίχημα, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο και να ξεκινήσουν με το δεξί το Μουντιάλ.

O προηγούμενος φιλικός αγώνας τη εθνικής Γερμανίας ήταν με την Ισπανία και η Mybet τον επέλεξε για να προσφέρει ξανά δωρεάν στοίχημα στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία