Εταιρεία στοιχημάτων Mybet: Προσφορά για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα χάντμπολ

Οι περισσότεροι παίχτες του στοιχήματος έχουν στρέψει αυτές τις ημέρες σε κορυφαίες διοργανώσεις διάφορων αθλημάτων, όπως τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, η Euroleague στο μπάσκετ και το επερχόμενο Australian Open στο τένις. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες διεξάγεται και μία ακόμη σημαντική διοργάνωση: το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα χάντμπολ. Η διοργάνωση προσφέρει πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού στους λάτρεις του χάντμπολ και τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Mybet μπορούν επιπλέον να εκμεταλλευτούν μια προσφορά που θα ενισχύσει την αξία των στοιχημάτων τους.

Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες του πρωταθλήματος χάντμπολ. Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν θα διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους, αλλά και μια επιπλέον ανταμοιβή.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς της Mybet

Η προσφορά της Mybet υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ώστε να τοποθετήσουν νέες προβλέψεις και να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν επιπλέον χρήματα από τον λογαριασμό τους. Το εν λόγω στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, τρεις ημέρες μετά τη μεταφορά του στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή της στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν στην προσφορά, έως τις 29 Ιανουαρίου (τόσο διαρκεί και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα χάντμπολ). Έπειτα, έχουν την ίδια διορία, προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιονδήποτε αγώνα της διοργάνωσης και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ωστόσο, θα πρέπει να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω και να έχουν συνολική αξία 200 ευρώ και άνω.

Εφόσον τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, μάλιστα, οι παίχτες θα δικαιούνται την ανταμοιβή τους, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

Μπορεί η προσφορά αυτή της Μybet η οποία ανήκει και στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, να μας παραξενεύει λίγο καθώς το χάντμπολ δεν είναι και απο τα δημοφιλέστερα αθλήματα, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που η Mybet κάνει κάτι τέτοιο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία