Φενερμπαχτσέ-Μπεσίκτας με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική εταιρία Novibet

O ποδοσφαιρικός αγώνας που καταφέρνει να ξεχωρίσει περισσότερο στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα είναι το ντέρμπι που διεξάγεται στο πλαίσιο της τουρκικής Super Lig ανάμεσα σε Φενερμπαχτσέ και Μπεσίκτας. Ο εν λόγω αγώνας παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον στις εταιρίες στοιχημάτων και αναμένεται να προσφέρει απλόχερα ευκαιρίες για διεκδίκηση κερδών στους παίχτες εκείνους που θα τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους σε οποιαδήποτε από τις στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Στην περίπτωση της στοιχηματικής εταιρίας Novibet, όμως, κάποια στοιχήματα αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία, χάρη στο γεγονός ότι ο αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα*. Η προσφορά** ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 και ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά**;

Η προσφορά** της Novibet υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του Φενερμπαχτσέ-Μπεσίκτας, χάρη στην απόφαση των υπευθύνων να καταργήσουν τη γκανιότα* από τα τρία επιλεγμένα σημεία. Συγκεκριμένα, απουσιάζει η καθιερωμένη προμήθεια, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί όπως συνήθως (ή όπως συμβαίνει στη συντριπτική πλειοψηφία των ιστοσελίδων του ανταγωνισμού, που διατηρούν κανονικά γκανιότα*) και να κυμαίνονται σε υψηλότερα σημεία, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις στο 1Χ2 του Φενερμπαχτσέ-Μπεσίκτας

Η προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Super Lig να έχουν αυξηθεί ως εξής: 2.67 για νίκη της Φενερμπαχτσέ, 3.57 για ισοπαλία και 2.87 για νίκη της Μπεσίκτας. Χάρη σε αυτές, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία