Ντιτρόιτ Πίστονς – Μιλγουόκι Μπακς με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Ο Stoiximan στρέφει απόψε το βλέμμα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στο NBA – και καλά θα κάνουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και όσα μέλη του στοιχηματίζουν στο μπάσκετ, γιατί ένας από τους αποψινούς αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο υπόσχεται αυξημένα κέρδη, σε όσους προβλέψουν σωστά το νικητή.

 

Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Ντιτρόιτ Πίστονς και Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος προσφέρεται απόψε με 0% γκανιότα στην νόμιμη στοιχηματική εταιρία Stoiximan. Αυτό σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι διατηρούν μηδενική προμήθεια, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που ανακοίνωσαν να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Η προσφορά της 0% γκανιότας είναι δυνατή, χάρη στο γεγονός ότι η προμήθεια του Stoiximan εξαλείφεται, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία να μη μειώνονται. Από τη στιγμή, λοιπόν, που παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υπόσχονται και αυξημένα κέρδη. Παραμένουν, μάλιστα, άκρως ανταγωνιστικές και βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού.

 

Η προσφορά της ιστοσελίδας αφορά αποκλειστικά στις αποδόσεις που αφορούν στην αγορά του νικητή αγώνα. Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για τον αποψινό αγώνα του NBA: 1.35 για νίκη των Ντιτρόιτ Πίστονς και 3.80 για νίκη των Μιλγουόκι Μπακς.

 

Για να είναι σε θέση, τέλος, οι παίχτες να εκμεταλλευτούν τις παραπάνω αυξημένες αποδόσεις, θα πρέπει όχι μόνο να επιλέξουν την αγορά του νικητή, αλλά και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει απόψε, στη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα. Τέλος, προκειμένου να λάβουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το νικητή.

 

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι κάποιου μπόνους. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους, χωρίς να τους απασχολούν όροι τζιραρίσματος και άλλες απαιτήσεις.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία