Ινβέρνες – Νταντί Γιουνάιτεντ με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο αγώνα ποδοσφαίρου. Για να διεκδικήσουν, μάλιστα, τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά, οι παίχτες δεν έχουν παρά να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα ενός αγώνα: αυτού της σκωτσέζικης Premiership ανάμεσα σε Ινβέρνες και Νταντί Γιουνάιτεντ.

Ο συγκεκριμένος αγώνας, άλλωστε, προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις των τριών σημείων να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους παίχτες που θα καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ινβέρνες και Νταντί Γιουνάιτεντ, πριν την έναρξή του στις 21:45, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Εκείνοι που θα καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και θα προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

Η προσφορά της 0% γκανιότας, άλλωστε, ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες και αυτός είναι και ένας λόγος που είναι τόσο δημοφιλής.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς

Στο πλαίσιο της σημερινής προσφοράς της 0% γκανιότας, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα: 3.00 για νίκη της Ινβέρνες, 3.47 για ισοπαλία και 2.62 για νίκη της Νταντί Γιουνάιτεντ. Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, η οποία διατηρεί κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία