Προσφορά 0% γκανιότας στην Primera Division ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbetπροσφέρει και σήμερα έναν αγώνα με 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα τα μέλη της να είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις. Η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division ανάμεσα σε Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, καλύπτοντας μια σειρά από απλές προϋποθέσεις που συνοδεύουν την προσφορά.

 

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς στο Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στην αγορά του 1Χ2, πριν τις 22:00 που ξεκινά ο αγώνας. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να προβλέπει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, ενώ από την άλλη δεν έχει σημασία το αν θα είναι μονό ή παρολί ή το ποια αξία θα έχει.

Όσοι καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις, τέλος, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη που θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους με τη μορφή μετρητών. Με άλλα λόγια, θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι σημερινές αποδόσεις της Goalbet

Οι αποδόσεις που επηρεάζονται από τη σημερινή προσφορά της Goalbet είναι αυτές που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί ως εξής: 3.47 για νίκη της Βαλένθια, 3.16 για ισοπαλία και 2.52 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης. Χάρη σε αυτές, οι παίχτες θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, περισσότερα από όσα υπόσχονται οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, που διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία