Δύο διεθνείς αγώνες με 0% γκανιότα απόψε στον Stoiximan

Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο διεθνές ποδόσφαιρο, ειδικά αυτές τις ημέρες, που διεξάγονται παράλληλα δύο μεγάλες διοργανώσεις: το Copa America και τα προκριματικά του EURO 2016. Στις δύο διοργανώσεις συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες του κόσμου και τα μέλη του Stoiximan έχουν στη διάθεσή τους δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού και αρκετές προσφορές.

 

Οι προσφορές αυτές παίρνουν κατά κανόνα τη μορφή των αυξημένων αποδόσεων, χάρη στην απουσία γκανιότας. Όπως συμβαίνει σχεδόν καθημερινά, ο Stoiximan επέλεξε σήμερα δύο αγώνες, στους οποίους θα διατηρήσει 0% γκανιότα από τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2. Πρόκειται για την αναμέτρηση του Μεξικό με τη Βολιβία για το Copa America και της Κροατίας με την Ιταλία για τα προκριματικά του EURO 2016.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αγώνα ανάμεσα σε Μεξικό και Βολιβία. Αυτό σημαίνει πως όσοι παίχτες στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα (στις 02:30, τα ξημερώματα του Σαββάτου) θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που συνήθως διατηρούν οι bookmakers από κάθε στοίχημα.

 

Χάρη στη μηδενική γκανιότα, λοιπόν, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα του Copa America έχουν ως εξής: 1.61 για νίκη του Μεξικό, 4.30 για ισοπαλία και 6.70 για νίκη της Βολιβίας. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες των υπόλοιπων στοιχηματικών ετιαριών.

 

Υψηλότερες είναι οι αποδόσεις και στον αγώνα των προκριματικών του EURO 2016, ανάμεσα σε Κροατία και Ιταλία. Και σε αυτή την περίπτωση, ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα (απόψε στις 21:45), να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Αναλυτικότερα, η νίκη της Κροατίας πληρώνει 2.40, η ισοπαλία 3.25 και η νίκη της Ιταλίας 3.60.

 

Και οι δύο αποψινοί αγώνες, λοιπόν, δίνουν στα μέλη του Stoiximan τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς, μάλιστα, να τους ζητά τίποτε σε αντάλλαγμα, παρά μόνον μια σωστή πρόβλεψη, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα κάθε αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία