Φιορεντίνα-Γιουβέντους με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Φιορεντίνα και Γιουβέντους έρχονται σήμερα αντιμέτωπες στις 21:45, με το βλέμμα στραμμένο στον τελικό του Coppa Italia, και τα μέλη του Stoiximan έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, στοιχηματίζοντας σε οποιαδήποτε από τις δεκάδες αγορές που προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχήματος. Ωστόσο, τα στοιχήματα που κρύβουν υψηλή αξία εντοπίζονται στην αγορά του 1Χ2, όπου ο Stoiximan ανακοίνωσε για μια ακόμη φορά ότι θα παρακρατήσει 0% γκανιότα.

 

Πρόκειται για τη συχνότερη προσφορά του Stoiximan που επιτρέπει στα μέλη του να στοιχηματίσουν με ανεβασμένες αποδόσεις σε έναν αγώνα. Η γκανιότα, άλλωστε, είναι ο παράγοντας εκείνος που μειώνει ελαφρά τις αποδόσεις κατά την ανακοίνωσή τους - πρόκειται για την προμήθεια που παρακρατούν οι bookmakers σε όλα τα στοιχήματα. Από τη στιγμή, λοιπόν, που η γκανιότα βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις επανέρχονται σε υψηλότερα επίπεδα και οι παίχτες μπορούν να εισπράξουν αυξημένα κέρδη, εφόσον προβλέψουν σωστά το νικητή του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για τον αποψινό αγώνα του Coppa Italia: 3.47 για νίκη της Φιορεντίνα, 3.47 για ισοπαλία και 2.34 για νίκη της Γιουβέντους. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις δεν είναι μόνο ελαφρώς αυξημένες, αλλά κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από το μέσο όρο των αποδόσεων που έχουν ανακοινώσει για τον συγκεκριμένο αγώνα οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων .

 

Τα επιπλέον κέρδη, μάλιστα, δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης προσφοράς του Stoiximan. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι η μηδενική γκανιότα δε συνοδεύεται από επιπλέον όρους και προϋποθέσεις. Οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να στοιχηματίσουν κάποιο ελάχιστο ποσό ούτε να τζιράρουν την αξία των κερδών τους, προκειμένου να είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψή τους. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, πριν την έναρξή του, στην αγορά του 1Χ2.

 

Με λίγα λόγια, τα μέλη του Stoiximan μπορούν να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Γιουβέντους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία