Κορυφαίες αποδόσεις σε δύο σημερινούς αγώνες της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet

Το σημερινό πρόγραμμα ποδοσφαίρου είναιο πλούσιο, καθώς μεταξύ άλλων διεξάγεται και ένας κορυφαίος αγώνας: ο τελικός του Europa League ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο συγκεκριμένος αγώνας, όμως, αποτελεί απλά το highlight του σημερινού προγράμματος που προσφέρει πάρα πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet.

Δύο αγώνες, μάλιστα, συνοδεύονται και από κορυφαίες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας που ενεργοποίησαν οι υπεύθυνοι. Ο πρώτος από αυτούς τους αγώνες δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον αποψινό τελικό του Europa League και ο δεύτερος είναι ο αγώνας της σουηδικής Allsvenskan ανάμεσα σε Χάμαρμπι και Μάλμε. Kαι στις δύο αναμετρήσεις, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

 

Περισσότερα κέρδη με το ίδιο ρίσκο

Η σημερινή διπλή προσφορά της Goalbet υπόσχεται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα σε οποιονδήποτε από τους δύο επιλεγμένους αγώνες, χάρη στο γεγονός ότι οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί. Η αύξηση των αποδόσεων τις καθιστά κορυφαίες στην εταιρία Goalbet, αφού στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού παραμένουν σε χαμηλότερα επίπεδα, εξαιτίας της γκανιότας.

Με άλλα λόγια, τα μέλη της Goalbet θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Οι αποδόσεις στους δύο επιλεγμένους αγώνες

Στον πρώτο και σημαντικότερο σημερινό αγώνα, τον τελικό του Europa League, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 4.54 για νίκη της Μαρσέιγ, 3.38 για ισοπαλία και 2.06 για νίκη της Ατλέτικο. Αντίστοιχα, στον δεύτερο αγώνα, αυτόν της Allsvenskan, ανακοίνωσε τις εξής στην αγορά του 1Χ2: 2.31 για νίκη της Χάμαρμπι, 3.77 για ισοπαλία και 3.27 για νίκη της Μάλμε.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό τους αποτέλεσμα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία