Αυξημένες αποδόσεις στον αγώνα της Ελλάδας ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Ένας από τους αγώνες που διεξάγονται απόψε στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO είναι και αυτός της εθνικής Ελλάδας, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βοσνία. Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται, όπως είναι φυσικό, για στοιχηματισμό από την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet και υπόσχεται μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν σωστές προβλέψεις σε οποιαδήποτε πτυχή του αγώνα. Όσοι, μάλιστα, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, στο πλαίσιο της σημερινής προσφοράς της Goalbet, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Η Goalbet, εξάλλου, προσφέρει το Βοσνία-Ελλάδα με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως και πως κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά και καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της.

 

Βοσνία-Ελλάδα με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν αποκλειστικά τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Βοσνία και Ελλάδα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ παράλληλα θα πρέπει να αποτελούνται από σωστές προβλέψεις, προκειμένου να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη στους παίχτες.

Όσοι, μάλιστα, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Βοσνία-Ελλάδα θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που δικαιούνται με τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να προχωρήσουν από την πρώτη στιγμή σε ανάληψή τους.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις στον αγώνα

Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από την προσφορά που ανακοίνωσε η Goalbet βρίσκονται στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Ελλάδας και πλέον κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: στο 1.85 η νίκη της Βοσνίας, στο 3.61 η ισοπαλία και στο 5.42 η νίκη της Ελλάδας. Οι αποδόσεις αυτές, τέλος, ξεπερνούν τις περισσότερες από αυτές που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία