Ο Stoiximan προσφέρει 0% γκανιότα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται, όσο περνά η εβδομάδα, και το ενδιαφέρον των παιχτών δεν περιορίζεται πλέον στο ποδόσφαιρο, αλλά επεκτείνεται και σε άλλα δημοφιλή αθλήματα, όπως το μπάσκετ. Εξάλλου, σύντομα θα γεμίσουν τα παρκέ της Ευρώπης, ενώ ήδη συνεχίζονται οι αγώνες του NBA στις ΗΠΑ. Παράλληλα, φυσικά, στο ποδόσφαιρο συνεχίζονται διοργανώσεις, όπως η γερμανική Bundesliga, που επιφυλάσσουν ντέρμπι με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

 

Σε δύο τέτοιους αγώνες, μάλιστα, η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan έχει αυξήσει επιλεγμένες αποδόσεις, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας. Η συγκεκριμένη προσφορά εξαλείφει την προμήθεια που διατηρεί από κάθε στοίχημα ο bookmaker, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες εξίσου υψηλά κέρδη. Και οι αγώνες που επέλεξε ο Stoiximan για την προσφορά του είναι δύο σήμερα – αυτός ανάμεσα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Μάιντζ στο ποδόσφαιρο και αυτός ανάμεσα σε Χιούστον Ρόκετς και Σ.Α. Σπερς στο μπάσκετ.

 

Στον αγώνα ποδοσφαίρου της Bundesliga, ο οποίος ξεκινά στις 21:00, η προσφορά ισχύει στην αγορά του 1Χ2. Εκεί, οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 2.18 για νίκη της Άιντραχτ, 3.45 για ισοπαλία και 3.95 για νίκη της Μάιντζ. Αντίστοιχα, στον αγώνα μπάσκετ του NBA, o οποίος ξεκινά στις 3:00 τα ξημερώματα, έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή και έχουν ως εξής: 1.92 για νίκη των Χιούστον Ρόκετς και 2.07 για νίκη των Σ.Α. Σπερς.

 

Οι δύο προσφορές ισχύουν έως την έναρξη κάθε αγώνα και οι αυξημένες αποδόσεις δεν πρόκειται να μεταφερθούν στο live στοίχημα. Επίσης, όσοι θέλουν να τις εκμεταλλευτούν θα πρέπει να επιλέξουν τις σχετικές στοιχηματικές αγορές. Όσοι προβλέψουν σωστά θα κερδίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως τα κέρδη τους θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή προς ανάληψη.Τέλος μέσα σε αυτούς μπορεί να είναι και οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος μιας και ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία