Εταιρία στοιχημάτων Goalbet: Κορυφαίες αποδόσεις στη γαλλική Ligue 1

Η σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να τοποθετήσουν ως συνήθως τα στοιχήματά τους, αλλά παράλληλα να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Πρόκειται, φυσικά, για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει σήμερα σε έναν επιλεγμένο αγώνα της γαλλικής Ligue 1 και υπόσχεται να αποζημιώσει τους νικητές με αυξημένα κέρδη.

Η προσφορά ισχύει στον αγώνα ανάμεσα σε Λιλ και Μονακό και θα μπορέσουν να την εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2. Χάρη σε αυτή, άλλωστε, έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στα τρία σημεία του 1Χ2 και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους παίχτες.

 

Λιλ-Μονακό με 0% γκανιότα στην Goalbet

Η προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet έχει ήδη τεθεί σε ισχύ και θα παραμείνει ενεργή έως την έναρξη του Λιλ-Μονακό. Έως τότε, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις. Και όσοι από αυτούς καταφέρουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά, τέλος, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα που θα κερδίσουν θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, όπως συμβαίνει σε άλλου είδους προσφορές.

 

Οι αποδόσεις που φέρνουν τα αυξημένα κέρδη

Οι τρεις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις της προσφοράς έχουν ως εξής: 2.11 για νίκη της Λιλ, 3.47 για ισοπαλία και 4.13 για νίκη της Μονακό. Συγκρίνοντας, μάλιστα, τις παραπάνω αποδόσεις με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet θα διαπιστώσουν ότι κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και ότι υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Τον αγώνα Λιλ-Μονακό με 0% γκανιότα επελεξε να τον προσφέρει στα μέλη της και η Novibet. Novibet και Goalbet ανήκουν στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, γεγονός που σημαίνει πως όλες τις προσφορές που ανακοινώνουν μπορούν να τις εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες φ'ιλοι του στοιχήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία