Νάπολι-Λάτσιο με 0% γκανιότα στον Stoiximan

O Stoiximan εξακολουθεί να παρακολουθεί με ενδιαφέρον την ημιτελική φάση του Coppa Italia και, όπως φαίνεται, το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και τα μέλη του - όχι μόνον επειδή οι αγώνες ανάμεσα σε κάποιες από τις κορυφαίες ιταλικές ομάδες παρουσιάζουν ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον, αλλά και επειδή η ιστοσελίδα του στοιχήματος έχει φροντίσει να προσδώσει αυξημένη αξία σε κάποιους από αυτούς, μέσω της προσφοράς της μηδενικής γκανιότας.

 

Ο Stoiximan, άλλωστε, παρακρατεί 0% γκανιότα από επιλεγμένους αγώνες καθημερινά και η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στον ημιτελικό του Coppa Italia ανάμεσα σε Νάπολι και Λάτσιο. Σε αυτόν τον αγώνα, οι παίχτες θα είναι σε θέση να εισπράξουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην απουσία γκανιότας.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Νάπολι και Λάτσιο, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να είναι ελαφρώς αυξημένες. Από τη στιγμή, άλλωστε, που απουσιάζει η γκανιότα, η προμήθεια που διατηρεί ο Stoiximan (και κάθε bookmaker) από τα στοιχήματα, οι αποδόσεις ανεβαίνουν. Και αυτές τις αποδόσεις μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίχτες, προκειμένου να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις αυτές, σύμφωνα με τον Stoiximan, έχουν ως εξής στην αγορά του 1Χ2: 2.38 για νίκη της Νάπολι, 3.45 για ισοπαλία και 3.40 για νίκη της Λάτσιο. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με αυτές που έχει ανακοινώσει η πλειοψηφία των στοιχηματικών εταιριών για τον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Και, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την προσφορά αυτή, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2. Ανεξάρτητα από το ποσό που θα στοιχηματίσουν (καθώς η συγκεκριμένη προσφορά δεν απαιτεί κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού), θα λάβουν αυξημένα κέρδη, αν και εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Παράλληλα, τα επιπλέον κέρδη που θα αποκομίσουν θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, καθώς δεν υπάρχουν απαιτήσεις τζιραρίσματος, όπως σε bonus και άλλες προσφορές.

 

Με λίγα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Νάπολι και Λάτσιο στον Stoiximan θα έχουν τοποθετήσει στοιχήματα αυξημένης αξίας.

Χτες Φιορεντίνα και Γιουβέντους αγωνίστηκαν για τα ημιτελικά του Coppa Italia και ο Stoiximan πρόσφερε 0% γκανιότα και πάλι στα μέλη του.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία