Ενισχυμένα κέρδη στο Champions League μοιράζει η στοιχηματική εταιρία Goalbet

Τα μέλη της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Goalbet που προτιμούν το ποδόσφαιρο μπορούν σήμερα να στοιχηματίσουν στους κορυφαίους αγώνες του Champions League, αλλά και να εκμεταλλευτούν μια συμφέρουσα προσφορά, διεκδικώντας κέρδη σε έναν κορυφαίο αγώνα. Η επιστροφή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δε θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται και από κάποια προσφορά και η Goalbet επέλεξε τον αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν, τον οποίο προσφέρει με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2.

Χάρη στην προσφορά, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα καλύψουν τους όρους της προσφοράς θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Και όλα οφείλονται στις τρεις αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της 0% γκανιότας;

Η συγκεκριμένη προσφορά βασίζεται στην εξάλειψη της γκανιότας από τα τρία επιλεγμένα σημεία του αγώνα. Η γκανιότα βρίσκεται σε κάθε σημείο, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις, προκειμένου να εξασφαλίσει την προμήθειά του ο bookmaker. Από τη στιγμή, όμως, που βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα του Champions League και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.  

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς της Goalbet

Μέσω της προσφοράς της, η εταιρία στοιχήματος Goalbet ανακοινώνει τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League: 2.35 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 3.57 για ισοπαλία και 3.37 για νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι αποδόσεις αυτές υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές και ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρει η συντριπτική πλειοψηφία από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία