Τέσσερις αγώνες με αυξημένες αποδόσεις στη Mybet

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο επιφυλάσσει αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στον τομέα του ποδοσφαίρου, ειδικά για όσους παρακολουθούν από κοντά τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Όσοι, μάλιστα, διαθέτουν λογαριασμό στη Mybet μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στους αγώνες αυτών των πρωταθλημάτων, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρίας στοιχήματος.

 

Πρόκειται για μια προσφορά που αυξάνει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 σε επιλεγμένους αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιο των κορυφαίων διοργανώσεων της Ευρώπης. Η προσφορά αυτή ονομάζεται «Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις» και είναι δυνατή, χάρη στη μείωση της γκανιότας, της προμήθειας δηλαδή που διατηρεί από κάθε στοίχημα η Mybet.

 

Χάρη στο γεγονός ότι η γκανιότα μειώνεται, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 σε επιλεγμένους αγώνες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στο γεγονός ότι στα τρία σημεία της αγοράς αυτή εμφανίζονται αυξημένες αποδόσεις. Και οι αποδόσεις αυτές μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη, σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα των επιλεγμένων αγώνων.

 

Οι αγώνες που συμμετέχουν αυτό το Σαββατοκύριακο στην προσφορά της Mybet είναι τέσσερις και διεξάγονται στα πλαίσια των Premier League, Primera Division και Serie A. Αναλυτικότερα, η Mybet έχει ανακοινώσει αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στους εξής αγώνες:

 

  • Μίλαν – Γιουβέντους (στις 9 Απριλίου, στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A)

 

  • Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης (στις 9 Απριλίου, στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division)

 

  • Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (στις 10 Απριλίου, στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League)

 

  • Βαλένθια – Σεβίλλη (στις 10 Απριλίου, στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division)

 

Απαραίτητες προϋποθέσεις, για να εκμεταλλευτούν τα μέλη της Mybet τις αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα, αλλά και – όπως είναι φυσικό – να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και οι υψηλές αποδόσεις που προσφέρει στο στοίχημα την κατατάσσει ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες του χώρου.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία