Μαυροβούνιο-Αυστρία με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η ετσιρία στοιχήματος Stoiximan συνεχίζει να ανακοινώνει προσφορές για τους αγώνες των προκριματικών του EURO 2016 και σήμερα επικεντρώνει τις υποσχέσεις του για αυξημένα κέρδη στον αγώνα ανάμεσα σε Μαυροβούνιο και Αυστρία. Ο συγκεκριμένος αγώνας, λοιπόν, είναι διαθέσιμος με 0% γκανιότα στον Stoiximan, γεγονός που σημαίνει πως οι σωστές προβλέψεις των παιχτών θα αποφέρουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στο Μαυροβούνιο-Αυστρία είναι ελαφρώς αυξημένες, καθώς απουσιάζει η γκανιότα. Η γκανιότα είναι η προμήθεια που συνήθως διατηρεί ο Stoiximan από κάθε στοίχημα, μειώνοντας ελαφρά τις αποδόσεις. Από τη στιγμή, λοιπόν, που βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις αυτές έχουν επιστρέψει σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Αυτό συμβαίνει αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 και αφορά μόνον στα στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα. Με λίγα λόγια, προκειμένου να διεκδικήσει κανείς τα επιπλέον κέρδη που υπόσχεται η συγκεκριμένη προσφορά, θα πρέπει να στοιχηματίσει στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Αυτές είναι οι μόνες προϋποθέσεις που συνοδεύουν την προσφοράς της μηδενικής γκανιότας, καθώς δεν απαιτούνται άλλα ανταλλάγματα, όπως για παράδειγμα, ελάχιστα ποσά στοιχηματισμού.

 

Οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα των προκριματικών του EURO 2016, λοιπόν, έχουν ως εξής: 3.08 για νίκη του Μαυροβουνίου, 3.30 για ισοπαλία και 2.66 για νίκη της Αυστρίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία