ΤΣΣΚΑ-Βασιλεία με 0% γκανιότα* στην εταιρεία στοιχήματος Novibet

Οι αγώνες του Champions League συνεχίζονται και σήμερα και οι επιλογές των παιχτών είναι αρκετές. Κάποιοι αγώνες είναι αμφίρροποι, κάποιοι άλλοι έχουν αδιαμφισβήτητα φαβορί και κάποιοι άλλοι προσφέρουν μεγαλύτερη στοιχηματική αξία από όση φαίνεται με μια πρώτη ματιά.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει ο αποψινός αγώνας ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Βασιλεία, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στη νόμιμη εταιρεία στοιχήματος Novibet. Η προσφορά** ισχύει αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 και μπορεί να αποφέρει περισσότερα κέρδη από εκείνα που δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού σε ένα από τα τρία σημεία.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Η προσφορά** της Novibet οφείλεται στο γεγονός ότι έχει μηδενιστεί η καθιερωμένη προμήθεια που μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις και έχει ως αποτέλεσμα οι επιλεγμένες αποδόσεις να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Χάρη σε αυτή, λοιπόν, η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League: 2.09 για νίκη της ΤΣΣΚΑ, 3.65 για ισοπαλία και 4.02 για νίκη της Βασιλείας. Οι εν λόγω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες που ανακοίνωσαν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά** που έχει ανακοινώσει η εταιρεία στοιχηματισμού Novibet.

 

Ποιοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις;

Η σημερινή προσφορά** της Novibet είναι διαθέσιμη για κάθε μέλος της που επιθυμεί να στοιχηματίσει στον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Βασιλεία. Οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας, αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να το κάνουν πριν την έναρξη του αγώνα (στις 21:45), αφού η προσφορά** δε συνεχίζει να ισχύει στο live στοίχημα.

Τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, αφού δε θα χρειάζεται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν.

Οι αγώνες του Champions League συνεχίζονται μαζί και οι προσφορές** της Novibet ύστερα από την 0% γκανιότα* στον χτεσινό αγώνα μεταξύ της Λειψίας και της Πόρτο σειρά παίρνει σήμερα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Βασιλεία.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία