Γάνδη-Άντερλεχτ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Στην Α’ Κατηγορία του βελγικού πρωταθλήματος, οι μάχες για την κατάκτηση της κορυφής συνεχίζονται και ο αγώνας που έχει προγραμματιστεί για σήμερα αναμένεται να κρίνει πολλά. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Γάνδη και Άντερλεχτ, ο οποίος καλύπτεται, όπως είναι φυσικό, από τη Novibet και προσφέρει δεκάδες επιλογές στοιχηματισμού στους παίχτες. Οι υπεύθυνοι της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων, μάλιστα, έχουν φροντίσει ώστε να δώσουν ένα ακόμη κίνητρο στα μέλη της, προκειμένου να επιλέξουν τον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Η Novibet, λοιπόν, ανακοίνωσε μια προσφορά** για τα μέλη της, η οποία τους επιτρέπει να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χωρίς να έχουν να ανησυχούν για αυξημένο ρίσκο. Πρόκειται, φυσικά, για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία έχει αυξήσει τις αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία του αγώνα ανάμεσα σε Γάνδη και Άντερλεχτ.

 

Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί στην αγορά του 1Χ2, χάρη στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι δε διατηρούν όπως συνήθως την προμήθειά τους από τα στοιχήματα. Η συγκεκριμένη προμήθεια ευθύνεται για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης στο online στοίχημα και το γεγονός ότι απουσιάζει σημαίνει ότι οι αποδόσεις δε μειώθηκαν ποτέ.

 

Οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα του βελγικού πρωταθλήματος, λοιπόν, έχουν ως εξής: 2.15 για νίκη της Γάνδης, 3.70 για ισοπαλία και 3.75 για νίκη της Άντερλεχτ. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τον μέσο όρο των αποδόσεων που έχουν ανακοινώσει οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες. Σε αντίθεση με τη Novibet, άλλωστε, οι περισσότερες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα* στο Γάνδη-Άντερλεχτ.

 

Οι όροι της προσφοράς**, τέλος, είναι εξαιρετικά απλοί και οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να προχωρήσουν σε σημαντικά ανταλλάγματα, όπως κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία