Αυξημένες αποδόσεις σε δύο αγώνες από τη Mybet

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Mybet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις σε δύο από τους επερχόμενους ποδοσφαιρικούς αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, δίνοντας στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Οι αυξημένες αποδόσεις οφείλονται στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι διατηρούν μειωμένη γκανιότα στους συγκεκριμένους αγώνες, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις σε επιλεγμένες στοιχηματικές αγορές να μην έχουν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό.

 

Πρόκειται για έναν αγώνα της ιταλικής Serie A και έναν της ισπανικής Primera Division. Αναλυτικότερα, οι παίχτες θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις στον αγώνα της Κάπρι με τη Φροζινόνε και στον αγώνα της Σεβίλλης με τη Βιγιαρεάλ. Και οι δύο αγώνες διεξάγονται την Κυριακή 13 Μαρτίου και οι αποδόσεις που έχουν αυξηθεί βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2.

 

Η μείωση της γκανιότας έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα (έως και 103,02% υψηλότερα από τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων). Αφού, άλλωστε, η προμήθεια που διατηρούν συνήθως οι υπεύθυνοι από τα στοιχήματα είναι μειωμένη, η μείωση των αποδόσεων (προκειμένου να εξασφαλιστεί η εν λόγω προμήθεια) είναι μικρότερη και οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Έτσι, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 στους δύο αγώνες θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Οι μόνες προϋποθέσεις που συνοδεύουν τη συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, δε ζητούν τίποτε άλλο παρά την τοποθέτηση συγκεκριμένων στοιχημάτων. Έτσι, όσοι επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν οι δύο αγώνες ξεκινήσουν. Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα κάθε αγώνα.

Και μπορεί η Mybet σήμερα να επέλεξε μόνο δύο αγώνες για να τους προσφέρει με 0% γκανιότα άλλες ημέρες προσθέτει πιο πολλούς αγώνες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία