Μάντσεστερ Γ. – Γουέστ Χαμ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι αγώνες του αγγλικού League Cup αυτή την εβδομάδα γίνονται πιο ενδιαφέροντες μέρα με τη μέρα και το σημερινό πρόγραμμα της διοργάνωσης φέρνει αντιμέτωπες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουέστ Χαμ. Οι στοιχηματικές ευκαιρίες που μπορούν να προκύψουν από τον συγκεκριμένο αγώνα είναι πολλές και τα μέλη της Stoiximan θα είναι σε θέση να τις εκμεταλλευτούν όλες – συν μία έξτρα, χάρη στην προσφορά της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχήματος.

 

Ο Stoiximan, άλλωστε, επέλεξε να διατηρήσει 0% γκανιότα στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ, με αποτέλεσμα να υπόσχεται περισσότερα κέρδη σε όσα μέλη του προβλέψουν σωστά. Η προσφορά ισχύει για όσους στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 και τα κέρδη που θα διεκδικήσουν θα αυξηθούν, χάρη στην παράλληλη αύξηση των αποδόσεων.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του League Cup έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας. Η προμήθεια που διατηρεί ο bookmaker έχει εξαλειφθεί, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί, όπως γίνεται συνήθως. Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα: 1.40 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 5.40 για ισοπαλία και 9.80 για νίκη της Γουέστ Χαμ.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά, και πλέον συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της αγοράς. Άλλωστε, οι περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουέστ Χαμ, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει ελαφρώς τις δικές τους αποδόσεις.

 

Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά, τέλος, δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους, πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 22:00).

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία