Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στην στοιχηματική εταιρεία Goalbet

To σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο κατακλύζεται από τους αγώνες του Europa League και στην ιστοσελίδα της νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας Goalbet δύο από αυτούς τους αγώνες ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο, χάρη στο γεγονός ότι επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σε αυτούς υπόσχονται αυξημένη στοιχηματική αξία.

Αναλυτικότερα, δύο από τους σημερινούς αγώνες του Europa League προσφέρονται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα να υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό τους αποτέλεσμα.

 

Οι αγώνες της προσφοράς

Η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει για δύο από τους σημερινούς αγώνες του Europa League: την αναμέτρηση της Άντερλεχτ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την αναμέτρηση του Άγιαξ με τη Σάλκε. Επιπλέον, ισχύει αποκλειστικά για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη κάθε αναμέτρησης.

 

Περισσότερα κέρδη για τους νικητές

Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν την προσφορά της Goalbet θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο. Χάρη στο γεγονός ότι η γκανιότα βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις αυξήθηκαν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μειώθηκαν οι πιθανότητες επαλήθευσης των σημείων που συνοδεύουν.

Για να δικαιούνται, όμως, αυτά τα αυξημένα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στους επιλεγμένους αγώνες, πριν την έναρξή τους, και στην επιλεγμένη στοιχηματική αγορά – αυτή του 1Χ2. Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Χάρη στην απουσία της γκανιότας, οι αποδόσεις στα σημεία της αγορά του 1Χ2 στους δύο αγώνες έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει όσες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα.

Αναλυτικότερα, στον πρώτο αγώνα, η Goalbet έχει ανακοινώσει τις εξής αποδόσεις: 4.85 για νίκη της Άντερλεχτ, 3.67 για ισοπαλία και 1.89 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αντίστοιχα, στον δεύτερο αγώνα, οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 2.55 για νίκη του Άγιαξ, 3.47 για ισοπαλία και 3.06 για νίκη της Σάλκε.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία