Δύο αγώνες του Champions League με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εταιρία στοιχήματος Stoiximan επανέρχεται μετά τις γιορτές του Πάσχα, όχι με έναν, αλλά με δύο αγώνες του Champions League, στους οποίους διατηρεί 0% γκανιότα, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία στα μέλη του να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Πρόκειται για τις αποψινές αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους και Μονακό, δύο αγώνες που όχι μόνο συνοδεύονται από υψηλό στοιχηματικό ενδιαφέρον, αλλά και από αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Οι αυξημένες αυτές αποδόσεις οφείλονται στην απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρούν οι bookmakers σε κάθε αγώνα. Στην περίπτωση των δύο αποψινών αναμετρήσεων του Champions League, η προμήθεια αυτή απουσιάζει στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να διατηρούνται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις: στον αγώνα ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ, η νίκη των γηπεδούχων συνοδεύεται από απόδοση 2.92, η ισοπαλία από 3.35 και η νίκη των φιλοξενούμενων από 2.76. Αντίστοιχα, στο Γιουβέντους-Μονακό, η νίκη των γηπεδούχων συνοδεύεται από απόδοση 1.53, η ισοπαλία από 4.10 και η νίκη των φιλοξενούμενων από 9.40. Οι αποδόσεις αυτές είναι υψηλότερες από το μέσο όρο των αντίστοιχων που έχουν ανακοινώσει οι ανταγωνιστές του Stoiximan.

 

Κάθε παίχτης, λοιπόν, που θα επιλέξει έναν ή και τους δύο αποψινούς αγώνες του Champions League και στοιχηματίσει στην αγορά που 1Χ2 θα είναι σε θέση να εισπράξει αυξημένα κέρδη. Και το μόνο που απαιτείται είναι να προβλέψει το τελικό αποτέλεσμα των αγώνων. Άλλωστε, η συγκεκριμένη προσφορά δεν απαιτεί ελάχιστα ποσά στοιχηματισμού, ενώ, και στην περίπτωση νίκης, τα κέρδη δε λογίζονται ως bonus, ώστε να απαιτείται τζιράρισμά τους για την ανάληψη του ποσού. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά αποτελούν τα βασικότερα πλεονεκτήματα της προσφοράς της 0% γκανιότας.

 

Τα πλεονεκτήματα αυτά, λοιπόν, μπορούν να εκμεταλλευτούν τα μέλη του Stoiximan η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, στοιχηματίζοντας στους δύο αποψινούς αγώνες του Champions League και διεκδικώντας αυξημένα κέρδη από τις προβλέψεις τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία