Λεβάντε-Χιχόν με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Μπορεί το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκεται πίσω μας, αλλά το βλέμμα του Stoiximan παραμένει στην ισπανική Primera Division, στο πλαίσιο της οποίας διεξάγεται απόψε στις 21:30 ο αγώνας ανάμεσα σε Λεβάντε και Χιχόν. Ο συγκεκριμένος αγώνας μπορεί να αποφέρει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά, αλλά και αυξημένα, σε όσους εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων.

 

Πρόκειται για την καθιερωμένη προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία αφορά σήμερα στον παραπάνω αγώνα της Primera Division. Στο πλαίσιο της προσφοράς, οι υπεύθυνοι του Stoiximan διατηρούν μηδενική προμήθεια (γκανιότα) από τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις. Οι παίχτες, λοιπόν, που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Λεβάντε-Χιχόν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν, μάλιστα, θα είναι υψηλότερα από αυτά που υπόσχονται οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού στα στοιχήματα του συγκεκριμένου αγώνα. Χάρη στην απουσία της γκανιότας, άλλωστε, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα στον Stoiximan από ότι σε άλλες ιστοσελίδες.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan για τον αποψινό αγώνα της Primera Division έχουν ως εξής στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2: 2.12 για νίκη της Λεβάντε, 3.58 για ισοπαλία και 3.95 για νίκη της Χιχόν. Χάρη σε αυτές μπορούν οι παίχτες να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από τις προβλέψεις τους.

 

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι bonus, όπως συμβαίνει σε πολλές άλλες προσφορές. Επιπλέον, οι προϋποθέσεις της προσφοράς του Stoiximan είναι λίγες και απλές: το μόνο που πρέπει να κάνουν οι παίχτες είναι να προβλέψουν σωστά, τοποθετώντας το στοίχημά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία