Τζένοα-Αταλάντα με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Οι αγώνες ποδοσφαίρου της ιταλικής Serie A συνεχίζονται και σήμερα και στο αγωνιστικό πρόγραμμα βρίσκεται η αναμέτρηση της Τζένοα με την Αταλάντα, η οποία μπορεί να αποφέρει ενισχυμένα κέρδη στα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Novibet. Ο συγκεκριμένος αγώνας, άλλωστε, προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς να έχουν αυξηθεί.

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά** της Novibet εξαλείφει την καθιερωμένη προμήθεια (γνωστή ως γκανιότα*), με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του επιλεγμένου αγώνα.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχήματος Novibet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Τζένοα και Αταλάντα έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα: 3.25 για νίκη της Τζένοα, 3.42 για ισοπαλία και 2.48 για νίκη της Αταλάντα.

Οι αποδόσεις της Novibet υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές, καθώς έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Χάρη στην προσφορά**, άλλωστε, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία Novibet κυμαίνονται σε επίπεδα άνω του μέσου όρου της αγοράς.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν τις 20:00 που ξεκινά ο αγώνας, σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που δικαιούνται, με τη μορφή μετρητών. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια σημαίνει ότι τα χρήματα θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία