Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Απόψε το βράδυ, δύο ελληνικές ομάδες ρίχνονται στη μάχη του Europa League και, όπως είναι φυσικό, η στοιχηματική εταιρία Stoiximan όχι μόνο καλύπτει τις αναμετρήσεις τους, αλλά προσφέρει στα μέλη του και την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην προσφορά της μηδενικής γκανιότας.

 

Αναλυτικότερα, απόψε στις 20:00, ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τη Σάλκε, ενώ στις 22:05 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Ντόρτμουντ, σε δύο αγώνες που δεν παρουσιάζουν μόνο στοιχηματικό ενδιαφέρον, αλλά προσφέρουν και την ευκαιρία διεκδίκησης αυξημένων κερδών.

 

Από τη στιγμή, άλλωστε, που ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα στους δύο αγώνες του Europa League, οι παίχτες του στοιχήματος θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Προκειμένου να εκμεταλλευτούν αυτές τις αποδόσεις, βέβαια, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα πριν την έναρξη του κάθε αγώνα στην αγορά του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Τα κέρδη αυτά οφείλονται στις αυξημένες αποδόσεις, που με τη σειρά τους οφείλονται στην απουσία της γκανιότας στους δύο αυτούς αγώνες. Με λίγα λόγια, ο Stoiximan δε διατηρεί προμήθεια από τα στοιχήματα των μελών του, με αποτέλεσμα να έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τις ανεβασμένες αποδόσεις.

 

Αναλυτικότερα, λοιπόν, ο Stoiximan έχει ανακοινώσει τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Σάλκε και Αστέρα: 1.29 για νίκη της Σάλκε, 6.35 για ισοπαλία και 14.00 για νίκη του Αστέρα Τρίπολης. Αντίστοιχα, οι αποδόσεις στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Ντόρτμουντ έχουν ως εξής: 6.35 για νίκη του ΠΑΟΚ, 4.45 για ισοπαλία και 1.61 για νίκη της Ντόρτμουντ.

 

Οι αποδόσεις αυτές, βέβαια, ισχύουν αποκλειστικά για όσους στοιχηματίσουν πριν την έναρξη κάθε αγώνα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα των δύο αποψινών αναμετρήσεων του Europa League. Και αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις που συνοδεύουν την εν λόγω προσφορά.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, η μηδενική γκανιότα είναι η αγαπημένη του προσφορά και την προσφέρει καθημερινά στα μέλη του σε πάρα πολλά αθλήματα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία