0% γκανιότα στο μπάσκετ από τον Stoiximan

Οι λάτρεις του μπάσκετ μπορούν πλέον να σταματήσουν την αντίστροφη μέτρηση των ημερών, μέχρι την έναρξη της φετινής σεζόν της Euroleague, και να ξεκινήσουν να μετρούν αντίστροφα τις ώρες, καθώς η κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης στο μπάσκετ ξεκινά σήμερα. Η έναρξη, μάλιστα, θα γίνει με έναν άκρως ενδιαφέροντα αγώνα, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακό.

 

Ο εν λόγω αγώνας ξεκινά απόψε στις 22:00 και κρύβει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού. Παράλληλα, μάλιστα, δίνει στα μέλη του Stoiximan την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, προσφέρει τον αγώνα με 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή να έχουν αυξηθεί.

 

Η απουσία της γκανιότας έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην επιλεγμένη αγορά να μην έχουν μειωθεί, όπως γίνεται σε άλλες περιπτώσεις. Έτσι, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στο νικητή της αναμέτρησης θα δουν αυξημένες αποδόσεις και στις δύο επιλογές τους. Αναλυτικότερα, η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης συνοδεύεται από απόδοση 1.33 και του Ολυμπιακού από 4.00.

 

Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, χάρη στη σημερινή προσφορά του Stoiximan, και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τον μέσο όρο του ανταγωνισμού. Σε αντίθεση με τον Stoiximan, άλλωστε, οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει λίγο τις αποδόσεις που ανακοίνωσαν.

 

Τα μέλη του Stoiximan, όμως, έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Για να είναι σε θέση, βέβαια, να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του νικητή αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να το κάνουν πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης, καθώς η συγκεκριμένη προσφορά δε μεταφέρεται στο live στοίχημα. Τέλος, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία