Κορυφαίες αποδόσεις στο Champions League προσφέρει η εταιρία στοιχήματος Novibet

Η εταιρία στοιχήματος Novibet δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε κορυφαίες αποδόσεις – αποδόσεις που έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο αγώνα.

Ο αγώνας που έχει επιλεγεί για τη σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας*, μάλιστα, δεν είναι καθόλου τυχαίος. Πρόκειται για την κορυφαία σημερινή ποδοσφαιρική αναμέτρηση, τον αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος διεξάγεται απόψε στις 21:45, στο πλαίσιο του Champions League. Σε αυτόν ακριβώς τον αγώνα έχουν αυξηθεί επιλεγμένες αποδόσεις και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*.

 

Τα πλεονεκτήματα της προσφοράς**

Η σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet αυξάνει ουσιαστικά τις αποδόσεις που βρίσκονται στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης. Η αύξηση οφείλεται στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα*, η καθιερωμένη προμήθεια που αναγκάζει σε μικρή μείωση τις αποδόσεις. Χωρίς αυτή, λοιπόν, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Οι αποδόσεις που ξεχωρίζουν

Χάρη στην προσφορά** της, λοιπόν, η στοιχηματική εταιρία Novibet ανακοίνωσε αποδόσεις που ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν και Ρεάλ θα διαπιστώσουν ότι οι αποδόσεις που εκμεταλλεύτηκαν είναι υψηλότερες από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε στο πλαίσιο της προσφοράς** της η Novibet έχουν ως εξής στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League: 2.10 για νίκη της Μπάγερν, 3.90 για ισοπαλία και 3.70 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόκειται για τις αποδόσεις που υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet.

Tην 0% γκανιότα* που προσφέρει η Novibet για τον σημερινό αγώνα μεταξύ Μπάγερν-Ρεάλ μπορούν να τον επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η εταιρία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία