Κορυφαίες αποδόσεις στο Kάλμαρ-Τζουργκάρντεν ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Και σήμερα, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στο ποδόσφαιρο, χάρη στην καθιερωμένη προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει για τον κορυφαίο σημερινό αγώνα. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι ο αγώνας του σουηδικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Kάλμαρ και Τζουργκάρντεν είναι αυτός που προσφέρεται με 0% γκανιότα, δίνοντας έτσι το έναυσμα για την έγκαιρη τοποθέτηση των κατάλληλων στοιχημάτων.

Η προσφορά της 0% γκανιότας, όμως, ισχύει αποκλειστικά για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα. Εξάλλου, εκεί βρίσκονται οι αποδόσεις που έχουν αυξηθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Kάλμαρ-Τζουργκάρντεν με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Η προσφορά της 0% γκανιότας έχει αυξήσει τρεις επιλεγμένες αποδόσεις στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Kάλμαρ και Τζουργκάρντεν, με αποτέλεσμα όσοι θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη να πρέπει να στοιχηματίσουν στα αντίστοιχα σημεία. Οι ενδιαφερόμενοι, λοιπόν, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη της αναμέτρησης – οι αποδόσεις, άλλωστε, θα επιστρέψουν σε κανονικά επίπεδα, μόλις ξεκινήσει ο αγώνας.

Επιπλέον, βασική προϋπόθεση για να κερδίσει κάποιος παίχτης τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά είναι να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Όσοι καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, θα εκμεταλλευτούν τις τρεις αυξημένες αποδόσεις που προκύπτουν από την προσφορά και την 0% γκανιότα. Οι αποδόσεις που βρίσκουμε στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα του σουηδικού πρωταθλήματος έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.49 για νίκη της Kάλμαρ, 3.39 για ισοπαλία και 2.38 για νίκη της Τζουργκάρντεν.

Οι παραπάνω αποδόσεις, υπόσχονται αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών, ενώ παράλληλα κυμαίνονται πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στο γεγονός ότι έχουν αυξηθεί, μέσω της σημερινής προσφοράς της Goalbet.

Τέλος να σημειώσουμε πως και η Novibet επέλεξε τον αγώνα Kάλμαρ-Τζουργκάρντεν με την προσφορά της 0% γκανιότας. Και οι δύο εταιρίες Novibet και Goalbet ανήκουν στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, γεγονός που σημαίνει πως και οι Έλληνες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις προσφορές τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία